hit counter joomla

Komende vieringen

 
 22 juli 2018  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Maarssen
 
 29 juli 2018  10:00 uur:
ds. R.J. Blaauw, Heiloo
 
 05 aug 2018  10:00 uur:
ds. J.W. van den Berg, Voorhout
 
 12 aug 2018  10:00 uur:
ds. R.J. Kooiman, Hoorn

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

facebook

Open Kerk in De Blije Mare.

Een aantal jaren vindt er elke woensdagmiddag Open Kerk plaats in De Blije Mare. Het aantal bezoekers neemt de laatste tijd behoorlijk af. Helaas komt het voor dat de vrijwilligers geen bezoekers meer zien verschijnen. Om deze reden hebben we als groep vrijwilligers besloten definitief te stoppen met de Open Kerk.

23 mei is de laatste Open Kerk in De Blije Mare; die middag zijn er allerlei activiteiten georganiseerd door de Alkmaarse Raaad van Kerken.
Wil jij/wilt u toch op de woensdagmiddag graag even naar de kerk? De Mariakerk is altijd open (behalve in de zomermaanden)

 Namens de vrijwilligers van de Open Kerk,
Gerard Kluft

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.