Komende vieringen

ds. S. Verhagen

11 nov 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst.
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Op 4 november is er Gedenken Overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Anno Bos zal met een achttal zangers een mooie muzikale bijdrage leveren aan deze viering. De viering bereid Sibilla voor met ouderling Gerard Kluft.

Op 11 november is er een familieviering. De kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst. Op deze datum gaan we stilstaan bij het leven van de heilige van die dag: Sint Maarten. Wist je dat er ook een lied over hem in het Nieuwe Liedboek staat? Het is lied 744 (naast het lied over Sinterklaas).

Open Kerk in De Blije Mare.

Een aantal jaren vindt er elke woensdagmiddag Open Kerk plaats in De Blije Mare. Het aantal bezoekers neemt de laatste tijd behoorlijk af. Helaas komt het voor dat de vrijwilligers geen bezoekers meer zien verschijnen. Om deze reden hebben we als groep vrijwilligers besloten definitief te stoppen met de Open Kerk.

23 mei is de laatste Open Kerk in De Blije Mare; die middag zijn er allerlei activiteiten georganiseerd door de Alkmaarse Raaad van Kerken.
Wil jij/wilt u toch op de woensdagmiddag graag even naar de kerk? De Mariakerk is altijd open (behalve in de zomermaanden)

Namens de vrijwilligers van de Open Kerk,
Gerard Kluft