Komende vieringen

ds. S. Verhagen

11 nov 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst.
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Op 4 november is er Gedenken Overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Anno Bos zal met een achttal zangers een mooie muzikale bijdrage leveren aan deze viering. De viering bereid Sibilla voor met ouderling Gerard Kluft.

Op 11 november is er een familieviering. De kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst. Op deze datum gaan we stilstaan bij het leven van de heilige van die dag: Sint Maarten. Wist je dat er ook een lied over hem in het Nieuwe Liedboek staat? Het is lied 744 (naast het lied over Sinterklaas).

Mijn favoriete bijbelverhaal en picknick

De kindernevendienst begint op 10 juni met het project ‘mijn favoriete bijbelverhaal’. De kinderen gaan aan de slag met hun eigen favoriete verhaal. Ook zullen enkele volwassenen hun favoriete verhaal uit hun kindertijd met de kinderen delen. We sluiten het project af met een familieviering op zondag 15 juli:

Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

wie is wie?

sibilla