hit counter joomla

Komende vieringen

 
 25 nov 2018  10:00 uur:
ds. A.H. Groenendijk, Bergen
 
 02 dec 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 09 dec 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 16 dec 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Op 4 november is er Gedenken Overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Anno Bos zal met een achttal zangers een mooie muzikale bijdrage leveren aan deze viering. De viering bereid Sibilla voor met ouderling Gerard Kluft.

Op 11 november is er een familieviering. De kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst. Op deze datum gaan we stilstaan bij het leven van de heilige van die dag: Sint Maarten. Wist je dat er ook een lied over hem in het Nieuwe Liedboek staat? Het is lied 744 (naast het lied over Sinterklaas).

Adventzondag met kunstwerken van Kink
De eerste adventszondag, 2 december, is de viering rond de mooie kunstwerken van Kink. Ze hangen al een tijdje in de hal van de Blije Mare en het thema van de werken is de Pelgrimspsalmen. We gaan met de kunstwerken uitkijken naar wat komt.

facebook

Van de Beheerscommissie

Met dit berichtje wil ik even uw aandacht vragen voor ons kerkelijk Centrum De Blije Mare. Wekelijks zijn er, vooral op maandagmorgen, mensen bezig om alles schoon te houden, de tuin aan het opknappen, andere klusjes aan het uitvoeren, koffie en thee aan het zetten voor gebruikers van het gebouw. En dit herhaalt zich dan op verscheidende andere momenten in de week.

Daarom wil ik alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor al het werk dat is gedaan om dit gebouw er verzorgd uit te laten zien in het afgelopen seizoen.

Toch wil ook nu weer een oproep doen aan anderen om te komen helpen met … vul zelf maar in. Wij hebben jullie nodig!! MELD JE AAN tel. 06 46 10 07 98 of loop even bij Asha langs. Wat zou het fijn zijn als onze groep vrijwilligers het komende nieuwe seizoen uitgebreid wordt met nieuwe vrijwilligers.

Cees de Vries

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.