hit counter joomla

Komende vieringen

 
 26 aug 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 02 sept 2018  10:00 uur:
ds. A.G. Oosterhof, Warmenhuizen
 
 09 sept 2018  10:00 uur:
ds. C. Baljeu, Pijnacker
 
 16 sept 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

facebook

Van de Beheerscommissie

Met dit berichtje wil ik even uw aandacht vragen voor ons kerkelijk Centrum De Blije Mare. Wekelijks zijn er, vooral op maandagmorgen, mensen bezig om alles schoon te houden, de tuin aan het opknappen, andere klusjes aan het uitvoeren, koffie en thee aan het zetten voor gebruikers van het gebouw. En dit herhaalt zich dan op verscheidende andere momenten in de week.

Daarom wil ik alle vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor al het werk dat is gedaan om dit gebouw er verzorgd uit te laten zien in het afgelopen seizoen.

Toch wil ook nu weer een oproep doen aan anderen om te komen helpen met … vul zelf maar in. Wij hebben jullie nodig!! MELD JE AAN tel. 06 46 10 07 98 of loop even bij Asha langs. Wat zou het fijn zijn als onze groep vrijwilligers het komende nieuwe seizoen uitgebreid wordt met nieuwe vrijwilligers.

Cees de Vries

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.