Komende vieringen

30 sept 2018  10:00 uur:

14 okt 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst.
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Stoelgang - juli 2018

We genieten nog even na van de eredienst en het lunchconcert met Marten Kamminga. Het orgel, de piano of de accordeon, het blijft een genot om te mogen luisteren naar zijn muziek. De bijdrage van het lunchconcert was voor de stoelen. Er werd een bedrag van € 260 opgebracht. En de lunch werd door GEVO verzorgd. Dat leverde ook nog € 150. Dank GEVO. De commissie heeft ondertussen niet stil gezeten. Er zijn verschillende bezoeken gebracht aan bedrijven en aan een fabrikant. Uiteindelijk is gekozen voor een bedrijf. Deze heeft een scherpe offerte aangeboden. Er staan op dit moment een aantal stoelen in de kerkzaal op proef.

Er komen stoelen met en zonder leuning en ook sommige met een gekleurde, gestoffeerde zitting. Een aantal zondagen hebben gemeenteleden al op verschillende stoelen kunnen zitten. De commissie heeft een voorstel gedaan aan het sectieteam en dit is doorgestuurd naar het College van Kerkrentmeesters. De afgelopen jaren zijn er verschillende acties voor de stoelen geweest. Deze hebben in totaal € 9768,70 opgebracht. En er is nog een legaat. Kortom, we wachten in spanning op de instemming van het College.

Commissie stoelen Immanuelkerk.

wie is wie?