hit counter joomla

Komende vieringen

 
 16 dec 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 23 dec 2018  10:00 uur:
ds. M.A. de Hoog, Doorn
 
 24 dec 2018  22:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 25 dec 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 30 dec 2018  10:00 uur:
ds. S. Rozendal, Alkmaar
 
 06 jan 2019  10:00 uur:
ds. R.J. Kooiman, Hoorn

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Op 4 november is er Gedenken Overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Anno Bos zal met een achttal zangers een mooie muzikale bijdrage leveren aan deze viering. De viering bereid Sibilla voor met ouderling Gerard Kluft.

Op 11 november is er een familieviering. De kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst. Op deze datum gaan we stilstaan bij het leven van de heilige van die dag: Sint Maarten. Wist je dat er ook een lied over hem in het Nieuwe Liedboek staat? Het is lied 744 (naast het lied over Sinterklaas).

Adventzondag met kunstwerken van Kink
De eerste adventszondag, 2 december, is de viering rond de mooie kunstwerken van Kink. Ze hangen al een tijdje in de hal van de Blije Mare en het thema van de werken is de Pelgrimspsalmen. We gaan met de kunstwerken uitkijken naar wat komt.

facebook

Pastorale ontmoeting: Ik denk aan

Voorafgaand aan het Gedenken van Overledenen in de dienst van 5 november, is er een pastorale avond ‘Ik denk aan...’ De avond is op dinsdag 30 oktober om 19.30 in de Blije Mare. De bijeenkomst wordt geleid door dominee Sibilla en pastorale ouderling Tinny Olie.
Iedereen die iemand mist in zijn of haar leven door een overlijden, is op deze avond van harte welkom.

Het maakt niet uit of het wegvallen van een geliefde een jaar geleden is gebeurd of twintig jaar geleden. Het maakt ook niet uit of degene je partner was, je kind, je opa, of een vriend of buurvrouw. Het maakt ook niet uit of je veel of weinig hierover kunt en wilt zeggen. We zijn die avond samen en staan een moment stil bij diegene aan wie jij wilt denken.
Wil je meer weten, of je opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 246 57 848

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.