Komende vieringen

ds. S. Verhagen

16 juni 2019  10:00 uur:
ds. A. Mulder, Alkmaar

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Einde inzameling aluminium

Beste mensen, ik kan per direct geen aluminium meer inleveren. Het aluminium wordt verkocht naar China en daar zijn de regels erg aangescherpt. IJzerwerf Overdie heeft de laatste tijd te kampen gehad met afgekeurde containers aluminium. Aangezien de hele opbrengst voor hen dan wegvalt en de verscheping heen en terug heel veel geld kost, hebben ze dit besluit moeten nemen.

Uiteraard vind ik het bijzonder jammer, want we hebben met z'n allen toch maar mooi zo ongeveer 50.000 kilo aluminium uit het milieu gehouden en met de opbrengst daarvan circa 200 goede doelen kunnen steunen. Voor ons laatste doel Ghana kan ik dus helaas niet verder meer sparen. Ik dank jullie allemaal hartelijk voor al jullie inbreng en moeite van al die jaren en vraag jullie dringend om geen aluminium meer in de kerk of bij mij thuis in te leveren. Maar bovenal is het belangrijk dat u uw achterban hier snel van op de hoogte brengt. Ook hiervoor bij voorbaat mijn hartelijke dank. (Aluminium verpakkingen mogen in de plasticcontainer.)

Ontzettend bedankt namens alle goede doelen!
Hartelijke groeten,
Trijnie Bakker