hit counter joomla

Komende vieringen

 
 26 mei 2019  10:00 uur:
ds. P. Verhoeff, Alkmaar
 
 02 juni 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 09 juni 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 16 juni 2019  10:00 uur:
ds. A. Mulder, Alkmaar

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


 


Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.


facebook

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Kindercatechese

Met het volle aantal van zeven kinderen is in maart en april de kindercatechese geweest onder leiding van Caroline Langeweg en ondergetekende. Op de foto staan de deelnemers elk met een ingrediënt van de Pesachmaaltijd die we de laatste middag vierden. De eerste middag hebben we ons verwonderd over de tafel van de Goede Herder waar iedereen komt, het Godly Play verhaal over het avondmaal.

Op de tweede middag hebben we de kerkzaal en het gebouw verkend waarbij er op verborgen plekken Wilhelmina Pepermunten gezocht moesten worden. De favoriete onderdelen van het gebouw waren voor de kinderen: de boog van het liturgisch podium, de scheppingschilderijen, het orgel en het kruis buiten op het dak van de Blije Mare. Op de derde middag keken we een tekenfilm over christenvervolging in Rome ten tijde van keizer Nero, een stukje kerkgeschiedenis dus. Na afloop kregen de kinderen het boekje Op weg naar Pasen om in de stille week mee aan de slag te gaan. Het was weer mooi om zo samen met geloven bezig te zijn!

dominee Sibilla

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.