Komende vieringen

ds. S. Verhagen

16 juni 2019  10:00 uur:
ds. A. Mulder, Alkmaar

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Familiedag Geloven

Op eerste pinksterdag 9 juni gaan we een grens over en is onze gemeente aanwezig in speelpark De Swaan in Langedijk (Oudkarspel), zie www.speelparkdeswaan.nl. We gaan daar ’s middags Godly Play doen en twee peuterkerkvieringen. Peter Tromp van De Swaan zou graag elk jaar de bezoekers op deze dag iets van geloven willen laten meemaken.

En dit jaar is de eerste en kleine maar mooie start. Onze medewerking wordt sowieso beloond: alle gemeenteleden van de PGA mogen deze dag gratis naar binnen! In speelpark De Swaan kan je fantastisch spelen. Vrijkaartjes zijn te verkrijgen bij de kindernevendienst en bij mij.

ds. Sibilla Verhagen

wie is wie?