Komende vieringen

ds. A. Kramer, Heiloo

11 aug 2019  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Maarssen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 juli familieviering & picknick
Op 7 juli is de viering voor jong en oud en doen de kinderen in de basisschoolleeftijd de hele viering mee. De viering sluit aan bij het project dat de kinderen in de kindernevendienst in de weken ervoor hebben gedaan. In deze viering krijgen de kinderen die na de zomer voor het eerst naar de middelbare school gaan een zegen en cadeau mee voor hun nieuwe levensfase. Na de viering gaan we gezellig met z’n allen picknicken, zie hieronder.

14 juli reiszegen voor diaconale reis
In deze viering krijgen de jongeren en hun reisleiders een reiszegen voor hun diaconale reis naar Ghana.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Gelovendag in De Swaan

Op eerste pinksterdag waren we ‘s middags als kerk aanwezig in speelpark De Swaan. We hebben daar twee Peuterkerkvieringen gehouden en Godly Play aangeboden. Dat was best een beetje spannend, want het was in heel andere context dan we gewend zijn. Maar het kan best, ook in deze hele andere omgeving. Niet dat het storm liep met aantal bezoekers, maar er was een enkeling die nieuwsgierig erop afkwam en geboeid bleef.

Het zou mooi zijn als er meer kerken meededen volgend jaar, en dat deze dag een wat groter event wordt. Dat is leuk voor kerken, die wat van elkaar kunnen meemaken en zo geïnspireerd kunnen raken. Dat is mooi voor de onbevangen bezoeker die zomaar iets van de kerk kan meemaken. Dus als je dit leest en je hebt in andere kerken contacten, vertel het door: gelovendag in speelpark De Swaan, doe mee! En we zouden als kerk natuurlijk ook de ochtendviering in het speelpark kunnen houden. Of gaan we dan wat teveel uit onze comfortzone?

ds. Sibilla Verhagen

wie is wie?