Komende vieringen

ds. A. Kramer, Heiloo

11 aug 2019  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Maarssen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 juli familieviering & picknick
Op 7 juli is de viering voor jong en oud en doen de kinderen in de basisschoolleeftijd de hele viering mee. De viering sluit aan bij het project dat de kinderen in de kindernevendienst in de weken ervoor hebben gedaan. In deze viering krijgen de kinderen die na de zomer voor het eerst naar de middelbare school gaan een zegen en cadeau mee voor hun nieuwe levensfase. Na de viering gaan we gezellig met z’n allen picknicken, zie hieronder.

14 juli reiszegen voor diaconale reis
In deze viering krijgen de jongeren en hun reisleiders een reiszegen voor hun diaconale reis naar Ghana.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerkviering & teamversterking gezocht

Afgelopen Peuterkerk hadden we een mooi verhaal. Het ging over het meisje, waarvan de mensen denken dat ze dood is, en Jezus die haar laat opstaan. We hebben ook gezorgd voor de zieke met dokterspullen. We hebben gehuild. We hebben zelf heel stil gelegen en zijn opgestaan. De jongste bezoeker van 1 jaar keek verrast rond toen we ‘Klap eens in je handjes’ deden – het meisje was weer beter. En we hebben stukjes fruit gegeten.

Want Jezus zei dat ze het meisje iets te eten moesten geven. Er waren wat weinig kinderen, vier in totaal, helaas een nieuw record. Maar we gaan door volgend seizoen. Op 13 okt en 8 dec 2019, 9 feb en 29 maart en 21 juni 2020 staan er weer vijf vieringen gepland. Ze staan in de nieuwe folder. Neem de folder mee, of haal ‘m op bij ondergetekende en geef het door.

We zijn hard op zoek naar een voorzitter voor het team dat de Peuterkerk voorbereid. De voorzitter zorgt dat de voorbereiding goed loopt en helpt zelf ook een handje mee. Ook als je geen voorzitter wilt zijn, maar wel mee doen in de voorbereiding, laat het weten. Meer info bij ondergetekende en bij de huidige voorzitter Petra Kool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het peuterkerkteam is een zeer betrokken team en in een viering gebeurt er altijd iets moois (zie de belevenissen van dominee Sibilla).

ds. Sibilla Verhagen

wie is wie?