Komende vieringen

ds. A. Kramer, Heiloo

11 aug 2019  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Maarssen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 juli familieviering & picknick
Op 7 juli is de viering voor jong en oud en doen de kinderen in de basisschoolleeftijd de hele viering mee. De viering sluit aan bij het project dat de kinderen in de kindernevendienst in de weken ervoor hebben gedaan. In deze viering krijgen de kinderen die na de zomer voor het eerst naar de middelbare school gaan een zegen en cadeau mee voor hun nieuwe levensfase. Na de viering gaan we gezellig met z’n allen picknicken, zie hieronder.

14 juli reiszegen voor diaconale reis
In deze viering krijgen de jongeren en hun reisleiders een reiszegen voor hun diaconale reis naar Ghana.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Startzondag wordt een Wereldzondag

Het christelijke geloof kent vele vormen en gebruiken, altijd gekleurd door cultuur en gewoonten van mensen. Op 15 september laten we ons inspireren door dit wereldwijde geloof bij al die mensen. Kom je iets tegen van geloof in een andere cultuur, of heb je zoiets in huis: neem het die zondag mee naar de kerk zodat we er ons over kunnen verwonderen. In de viering zullen een paar gemeenteleden iets van hun eigen buitenlandse achtergrond & geloof delen; die vreemde wereld is vlakbij ons.

Na de viering zijn er wereldhapjes en wereldspelletjes. En ’s middags is er gelegenheid om een bezoek te brengen aan het museum der mensheid, zie museumofhumanity.nl, met portretten van mensen uit de hele wereld. Ook voor kinderen en jongeren is dit museum het waard om te bezoeken. En onze eigen portretten zullen die dag ook aan bod komen. Want ’s ochtends is de presentatie van het ‘Blije Mare Smoelenboek’. Om bij het museum en weer thuis te komen kan er met elkaar (mee)gereden worden, info voor het (mee)rijden bij Hans Tijsen 06 4074 4530. Ook wordt er een fietsgroep geformeerd voor wie samen kan en wil fietsen. Houd voor de laatste stand van zaken de zondagsbrief en facebook in de gaten.

ds. Sibilla Verhagen

wie is wie?