Komende vieringen

21 juni 2020  10:00 uur:

28 juni 2020  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

I.v.m. beperkingen rond het coronavirus is de Immanuelkerk gesloten. De diensten die hier zijn vermeld, worden uitgezonden via kerkomroep.
Geen of haperende verbinding? De servers van Kerkomroep worden zwaar belast. Probeert u het later nog eens.

17 mei: Zegen op Zondag

21 mei: Hemelvaartsdag. Kerkomroepdienst. Met veel zang door zanggroep.

24 mei: Zegen op Zondag

31 mei: Pinksteren. Viering met livestream

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Wijkboekje

Het boekje Blije Gezichten levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van de onderlinge band in de gemeente. Als aanvulling daarop willen we ook aan de slag met het maken van een Wijkboekje voor Noord, zoals ook vroeger gangbaar was. Daarin komt een overzicht van wie wat doet in welke taakgroep, werkgroep of als vrijwilliger en informatie over de historie en organisatie van onze wijk Noord.

De werkgroep PR in oprichting heeft deze taak op zich genomen en we hebben inmiddels een aantal voorbeelden van hoe we zo’n boekje aantrekkelijk kunnen vormgeven. Wie mee wil doen of voor suggesties kunt u contact opnemen met Inge Hesselink, Jorrit Voet of Ferdinand Coehoorn.

Afbeelding van Jan Alexander via Pixabay

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

wie is wie?

sibilla