Komende vieringen

21 juni 2020  10:00 uur:

28 juni 2020  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

I.v.m. beperkingen rond het coronavirus is de Immanuelkerk gesloten. De diensten die hier zijn vermeld, worden uitgezonden via kerkomroep.
Geen of haperende verbinding? De servers van Kerkomroep worden zwaar belast. Probeert u het later nog eens.

17 mei: Zegen op Zondag

21 mei: Hemelvaartsdag. Kerkomroepdienst. Met veel zang door zanggroep.

24 mei: Zegen op Zondag

31 mei: Pinksteren. Viering met livestream

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Stamtafel

Na de vieringen is de ouderling van dienst beschikbaar voor eventuele vragen aan de wijkkerkenraad. Ook is de gastvrouw of -heer beschikbaar voor vragen en om mensen wegwijs te maken in de wijkgemeente. Om dat meer zichtbaar te maken heeft de wijkkerkenraad het voornemen om een stamtafel in te richten waarop ook informatie te vinden is over de wijkgemeente, onder andere het boekje Blije Gezichten.

De voorbereiding voor de stamtafel is ingezet en na Pasen gaan we daarmee echt aan de slag. Voor opmerkingen of suggesties kunt u terecht bij Helene de Graaf, Anja van der Vlugt of Ferdinand Coehoorn.

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

wie is wie?

sibilla