Komende vieringen

ds. S. Verhagen

30 mei 2021  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Vieringen zonder zang

Beste gemeenteleden,
Waarschijnlijk hebben jullie het al in de media vernomen: de PKN heeft het advies afgegeven om in ieder geval tot het einde van de huidige lockdown op 9 februari in het geheel af te zien van zingen in de kerk. Ook het zingen met kleine groepjes tot 5 personen, zoals eerder nog veilig werd geacht, wordt nu met klem ontraden.
Het dagelijks bestuur heeft besloten dit advies op te volgen. Voor komende zondag 17 januari gaat we in de viering YouTube-links gebruiken voor de liederen. Voor de diensten daarna beraden we ons nog hoe we het gaan doen. Volgende week op de wijkkerkenraad komen dan de alternatieve vormen op tafel waarover doorgesproken wordt.
Er wordt veel van ons als kerkgemeenschap gevraagd: om ons aan te passen aan de omstandigheden, ook nu weer. Maar we hopen en verwachten dat we met de alternatieve vormen toch een goede manier vinden om de Muziek & Zang in de vieringen een goede plaats te geven.
Een fijne dienst en met hartelijke groet,
Ferdinand Coehoorn

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

peuterkerk

wie is wie?