Komende vieringen

dhr. G. Kluft

03 apr 2021  21:30 uur:
voorbereid door jongeren

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

PR en communicatie

Oproep voor nieuwe PR- en Communicatieleden en een grafisch vormgever
Beste gemeenteleden,
Wij zijn Jorrit Voet en Inge Hesselink, sinds een klein jaar de leden van de werkgroep PR en Communicatie van de PG Alkmaar. Wat doen wij zoal? De werkgroep wil de komende tijd alle communicatie van de PG Alkmaar, tussen gemeenteleden, maar ook naar buiten, in kaart brengen. Er wordt al op heel veel verschillende manieren gecommuniceerd. Daar zijn we blij mee! Wel is het belangrijk dat we allemaal dezelfde boodschap vertellen, zodat we in alle uitingen duidelijk herkenbaar zijn als PG Alkmaar. Hoe we dat vorm willen geven, daar gaan we de komende tijd mee aan de slag.

We zijn ondertussen ook bezig met het maken van een flyer met informatie voor nieuwe gemeenteleden. Verder willen we een gemeentegids maken (met een vernieuwde 'blije gezichten') en adviseren we, indien gewenst, andere werkgroepen over hun communicatie.
We zouden het heel leuk vinden als er gemeenteleden zijn die onze werkgroep willen versterken. Ook zijn we op zoek naar een grafisch vormgever, die ons kan helpen bij het ontwerpen van de verschillende uitingen.
Past bovenstaande bij jou, ben je enthousiast? Of ken of ben je een grafisch vormgever die ons zou willen helpen? Laat het ons weten!

Afbeelding van Gordon Johnson via Pixabay

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

peuterkerk

wie is wie?