reserveer

ds. S. Verhagen

18 juli 2021  10:00 uur:
ds. A. Noordijk, Amsterdam

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Alleen samen krijgen we eenzaamheid eronder.

Al bijna een jaar horen we een variant van deze slogan. Het geldt voor corona maar misschien nog wel meer voor het gevoel van eenzaam of alleen zijn.
Al bijna een jaar kunnen we elkaar niet of nauwelijks ontmoeten na een kerkdienst. Gezellig met een kop koffie erbij. Ook zijn er mensen die nauwelijks nog buiten durven komen, bang om besmet te raken.
Gelukkig wordt er veel naar elkaar omgekeken, wordt er gebeld. Helaas zijn er in onze gemeente ook mensen die niet of nauwelijks deze contacten hebben en zich eenzaam of alleen voelen. Nu willen we jouw hulp vragen.

Voel je er voor om af en toe iemand te bellen, gewoon voor een koffiepraatje of een dieper gesprek. Zelf heb je dan ook weer een contactmoment zodat het mes aan twee kanten snijdt.
Als je daar voor voelt neem dan contact op met Helene de Graaf (06 13 44 36 01) of Marja Ligterink (06 30 08 86 10). Wij geven dan wat informatie en koppelen je aan iemand (of aan meer mensen) om te bellen. Bezoeken mag ook maar in deze tijd raden we dat zeker niet aan. En behalve gewoon bellen kan het soms ook met beeldbellen.
Heb je met meer mensen contact dan kun je wellicht ook een kleine whattsappgroep aanmaken en zo via beeldbellen gezellig met meer mensen koffie drinken.

reserveer

I.v.m. coronamaatregelen kunnen de kerkdiensten door maximaal 30 personen bijgewoond worden. Daarom wordt u verzocht zich aan te melden via de knop hierboven.
Aanmelden kan tot de dag voorafgaande aan de kerkdienst 12.00 uur.
Mensen zonder internet kunnen zich aanmelden bij Gerard, 06 43 25 59 16, tussen 18.00 en 20.00 uur.

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

peuterkerk

wie is wie?