Komende vieringen

ds. S. Verhagen

30 mei 2021  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Vacature Beheerscommissie

Cees de Vries stopt met zijn werkzaamheden bij de beheerscommissie van de Blije Mare. Wie zou zijn werkzaamheden over willen nemen?
Cees is een veelzijdig lid van de beheerscommissie en het is moeilijk om precies te verwoorden wat hij allemaal deed en nog steeds doet. Ondanks dat wij hem erg gaan missen, hopen wij iemand te vinden voor deze vacature:
Wij hebben vanaf mei 2021 één vacature aan Protestantse kant als lid. De volgende vaardigheden/eigenschappen zijn gewenst voor deze functie.

• Als lid denk je mee over de onderwerpen die tijdens de vergaderingen van de beheerscommissie worden besproken.
  • Heb je een beetje verstand van techniek? Dan is dat mooi meegenomen.
  • Jij weet altijd antwoord op de vraag; hoe maak ik onze kerkgangers blij?

Wat doet de Beheerscommissie?
De beheerscommissie van de Blije Mare beheert en exploiteert het kerkelijk centrum De Blije Mare. De Commissie bestaat uit leden van de Mariaparochie en Protestantse Gemeente. Bij overleg (vergaderingen) komen er punten zoals onderhoud, financiën, beheer en exploitatie, zorg en veiligheid, personele zaken enz. ter sprake.

Mocht je interesse hebben, dan kun je mij benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
H. Offringa, Secretaris Beheerscommissie

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

peuterkerk

wie is wie?