Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

kerkdiensten

10 juli 2022  10:00 uur:
pastor A. Martens

17 juli 2022  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel

24 juli 2022  10:00 uur:
ds. S. Rozendal, Alkmaar

31 juli 2022  10:00 uur:
ds. R.J. Kooiman, Hoorn

Andere diensten in het totaaloverzicht.

nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Tot ziens!

Zeven en half jaar geleden kwamen wij hier en nu vertrekken we. Jullie kunnen zien dat er in de tussentijd iets met ons gebeurd is. In de tweede helft juli zijn wij van plan te verhuizen wij naar Uithoorn. Vanwege de brand op ons huis op 26 april verblijven wij nu tot de zomer Nesdijk 9a in Bergen. (Maar ook op de Kanaaldijk komen we regelmatig voor de brievenbus en de herstelwerkzaamheden.) Ritske en Vera zullen op zondag in de tussentijd nog wel eens in de Blije Mare komen.

Zevenenhalf jaar geleden schreef ik onder het kopje ‘Even voorstellen’ dat we hoopten dat we hier in Alkmaar een nieuwe kerkelijk thuis zouden vinden, en dat is gebeurd, waarvoor dank. En ook: tot ziens, in ieder geval in 2023 want dat hoop ik weer ’s in jullie midden te zijn, maar dan als gastpredikant.

Sibilla Verhagen

familie2

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

online activiteiten

link naar MS-Teams voor online activiteiten