hit counter joomla

nieuwsbrief

 

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief


 

kerkdiensten

 
 21 aug 2022  10:00 uur:
ds. S. Rozendal
 
 28 aug 2022  10:00 uur:
ds. J. van Aller
 
 04 sept 2022  10:00 uur:
ds. J.W. Stam
 
 11 sept 2022  10:00 uur:
gemeenteleden

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.


facebook

God is overal: een oproep

Werkgroep Eredienst wil iedereen vragen om de komende tijd foto's te maken van iets/iemand waarin je iets van God herkent. In deze onrustige tijd vraag je je soms weleens af waar God is in dit alles. En dan ineens, zomaar "zie" je Hem weer.
Om elkaar te bemoedigen kun je dat misschien in een foto laten zien. De vakantietijd is bij uitstek de tijd om foto's te maken.

Misschien word je geraakt door iets uit de natuur, gebouw, ontmoeting, enz. Het kan ook een foto zijn van langer geleden. Dat maakt niet uit.
Stuur je foto met de reden waarom je deze foto gekozen hebt naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We willen de foto's graag uiterlijk 31 augustus hebben. Op 2 oktober is er een speciale dienst waarin we de foto's willen gaan gebruiken.

Afbeelding van Simon via Pixabay

online kerkdiensten


   

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst


online activiteiten


link naar MS-Teams voor online activiteiten