Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

kerkdiensten

21 aug 2022  10:00 uur:
ds. S. Rozendal

28 aug 2022  10:00 uur:
ds. J. van Aller

04 sept 2022  10:00 uur:
ds. J.W. Stam

11 sept 2022  10:00 uur:
gemeenteleden

Andere diensten in het totaaloverzicht.

nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Update beroepingscommissie

Beste wijkgemeenteleden,
De samenstelling van de beroepingscommissie is bekend. De voorzitter van de commissie is Axel Bolderheij. Samen met hem heeft de wijkkerkenraad een gebalanceerde groep samengesteld...

• ...met mensen van verschillende leeftijden, met name ook uit de groep jongeren,
  • ...met een evenwichtige man/vrouw verhouding,
  • ...met representatieve scenario-voorkeuren,
  • ...en met leden uit de Algemene Kerkenraad, wijk Zuid, wijkkerkenraad/dagelijks bestuur en uit enkele taak-en werkgroepen.

De namen worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief.

Niet alle mensen die zich beschikbaar hebben gesteld zijn in de commissie opgenomen. Gelukkig zijn zij, met ons, positief over de samenstelling en hebben vertrouwen in de groep. Fijn dat zoveel gemeenteleden actief willen meewerken en meedenken! Die hulp blijft nodig want nu gaat de commissie aan de slag: eerst met het maken van het filmpje waarin we ons als gemeente presenteren aan de predikanten die geïnteresseerd zijn in de vacature. Iedereen die daaraan wil bijdragen kan dat laten weten en is van harte welkom.

We hopen op een voorspoedige gang van zaken zodat we snel een nieuwe predikant kunnen verwelkomen, die goed past bij waar we in onze gemeente behoefte aan hebben. Bij die zoektocht wensen we de commissie en elkaar veel wijsheid en Gods zegen toe!

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

online activiteiten

link naar MS-Teams voor online activiteiten