Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

kerkdiensten

22 mei 2022  10:00 uur:
ds. J. Zuidema

26 mei 2022  10:00 uur:
dhr. G. Kluft

29 mei 2022  10:00 uur:
ds. L. Geijlvoet, Leeuwarden

05 juni 2022  10:00 uur:
mw. M. Geerse

12 juni 2022  10:00 uur:
W. van Houten

Andere diensten in het totaaloverzicht.

De vespers in de stille week, op maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 april, volgen we Jezus laatste wijsheden en lessen zoals die staan geschreven in Johannes 16 en 17.

In de viering van Witte Donderdag 14 april vieren we avondmaal, en we doen het weer in een kring zoals dat vóór corona op deze dag gebruikelijk was. We maken wel gebruik van de kleine zilveren bekertjes, dus dat is anders. De kinderen van de kindercatechese worden uitgenodigd om in deze dienst ook een aandeel te hebben.

Goede Vrijdag: deze dienst heeft een sober karakter en zal ingetogen zijn. Voorganger: Gerard Kluft, in samenwerking met Marja Ligterink (ouderling) We staan stil bij het lijden en sterven van Christus.

Paaswake 16 april: we naderen het feest van Pasen. In deze nacht zien we uit naar het licht van Pasen. Voorganger: Gerard Kluft, in samenwerking met Laura Voet (ouderling) De nieuwe paaskaars wordt binnengebracht. We vieren onze doop, en zetten elkaar in het licht. We zingen liederen die passen in deze viering. De jongeren hebben een aandeel in deze dienst. Het thema is: “Wat betekent Pasen voor jou? en in deze wereld nu?” Vanuit het donker gaan we het licht van de paasmorgen tegemoet.

vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Avondmaal aan huis.

avondmaalsstelWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

online activiteiten

link naar MS-Teams voor online activiteiten