Komende vieringen

ds. S. Verhagen

10 nov 2019  10:00 uur:
ds. C. Baljeu, Dalfsen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

6 oktober viering met persoonlijk verhaal
In de viering van 6 oktober wordt er een persoonlijk verhaal gedeeld. We hebben dit twee keer eerder gedaan, in januari 2018 vertelde Arie over zijn ontwikkeling in geloof en leven en afgelopen januari hoorden van Henny haar ervaring met haar psychische ziekte. In de viering van 6 oktober delen Dyane en Mariella, beiden veertigers, hun ervaring in leven&geloof met lesbisch zijn. Het is goed om elkaars verhalen te horen want het kan ons helpen in het groeien in liefde voor elkaar. Deze viering stond voor 23 juni gepland maar toen was Dyane verhinderd door een longontsteking. We hopen haar en Mariella 6 oktober in goede gezondheid te treffen.

13 oktober Kunst van Kink
In de viering 13 oktober laten we ons inspireren door de kunst van Kink die zij gemaakt hebben over het Hooglied. De kunstwerken hangen vanaf begin september in de ontmoetingshal van de Blije Mare. De viering wordt rond deze kunstwerken vormgegeven.

Op 3 november is er gedenken overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Avondmaal aan huis.

avondmaalsstelWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16

wie is wie?