Komende vieringen

26 apr 2020  10:00 uur:

03 mei 2020  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Amersfoort

Andere diensten in het totaaloverzicht.

I.v.m. beperkingen rond het coronavirus is de Immanuelkerk gesloten. De diensten die hier zijn vermeld, worden uitgezonden via kerkomroep.
Geen of haperende verbinding? De servers van Kerkomroep worden zwaar belast. Probeert u het later nog eens.

Stille week
Voor de Stille week willen we aansluiten bij de thema’s van Sta Op. Om een rode lijn in de muziek te hebben, is er dit jaar gekozen voor liederen uit Taizé en Iona.

Palmzondag 5 april:
Johannes 12:12-19: Hosanna! Gezegend hij die komt in de naam van de Heer, de koning van Israël.

Maandag 6 april:
Matteüs 25:1-13: wees dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag en op wel tijdstip hij komt.

Dinsdag 7 april
Matteüs 26:1-27 en 26:66: Door die olie over mij uit te gieten, heeft ze mijn lichaam voorbereid op het graf.

Woensdag 8 april:
Johannes 12:20-36: Als een graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft het één graankorrel, maar wanneer hij sterft, draagt hij veel vrucht.

Witte Donderdag 9 april
Johannes 13:1-30. Ik heb een voorbeeld gegeven; wat ik voor jullie heb gedaan, moeten jullie ook doen.
Voorganger Ane Mulder
We vieren het avondmaal in de kring

Goede Vrijdag 10 april:
Lucas 23:43. Heden zult U met mij in het paradijs zijn.
Voorganger: Sibilla Verhagen.
In deze viering staat de hoop die leven doet centraal. We zijn stil, zingen en bidden de overweging zal hoopvol zijn. Er zullen in deze dienst veel rituelen plaats vinden.

Stille Zaterdag 11 april:
Voorganger: Jelmer Voet
De zaterdag voor Pasen is de Stille zaterdag. Op deze dag zullen jongeren in de kerk waken en stilstaan in de aanloop naar Pasen. Met medewerking van jongeren zal hier in de wake passend vorm aan gegeven worden.

Zondag 12 april, Pasen:
Johannes 20: 1-18. Maria uit Magdala ging naar de leerlingen en zei tegen hen: ‘Ik heb de Heer gezien!’
Voorganger: Ane Mulder.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Avondmaal aan huis.

avondmaalsstelWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16

wie is wie?