Komende vieringen

21 juni 2020  10:00 uur:

28 juni 2020  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

I.v.m. beperkingen rond het coronavirus is de Immanuelkerk gesloten. De diensten die hier zijn vermeld, worden uitgezonden via kerkomroep.
Geen of haperende verbinding? De servers van Kerkomroep worden zwaar belast. Probeert u het later nog eens.

17 mei: Zegen op Zondag

21 mei: Hemelvaartsdag. Kerkomroepdienst. Met veel zang door zanggroep.

24 mei: Zegen op Zondag

31 mei: Pinksteren. Viering met livestream

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Zondagsbrieven / liturgieën

Elke zondag en kerkelijk feestdagen komt er een zondagsbrief of liturgie uit met daarin de orde van dienst en mededelingen. Hieronder kunt u deze downloaden.

Uit deze versies zijn privégegevens verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

wie is wie?

sibilla