Komende vieringen

21 juni 2020  10:00 uur:

28 juni 2020  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

I.v.m. beperkingen rond het coronavirus is de Immanuelkerk gesloten. De diensten die hier zijn vermeld, worden uitgezonden via kerkomroep.
Geen of haperende verbinding? De servers van Kerkomroep worden zwaar belast. Probeert u het later nog eens.

17 mei: Zegen op Zondag

21 mei: Hemelvaartsdag. Kerkomroepdienst. Met veel zang door zanggroep.

24 mei: Zegen op Zondag

31 mei: Pinksteren. Viering met livestream

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Kerkdiensten tijdens beperkingen rond coronavirus

In deze periode maken we naast kerkomroep gebruik van YouTube om uit te zenden.
Op enkele zondagen is er een viering (live), zo mogelijk met mogelijkheid voor live chat. Op andere zondagen wordt er een Zegen op Zondag uitgezonden. Telkens op de normale tijd, 10.00 uur. De video is pas vanaf 10.00 uur te zien!
Zie het rooster van kerkdiensten in de linker kolom.

Hier een link naar ons Youtube-kanaal waar de uitzendingen plaatsvinden. U kunt ook op een later tijdstip kijken.

Directe link naar dienst van 19 april (vanaf begin van de dienst): Dienst zondagmorgen 19 april

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

wie is wie?

sibilla