Komende vieringen

26 apr 2020  10:00 uur:

03 mei 2020  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Amersfoort

Andere diensten in het totaaloverzicht.

I.v.m. beperkingen rond het coronavirus is de Immanuelkerk gesloten. De diensten die hier zijn vermeld, worden uitgezonden via kerkomroep.
Geen of haperende verbinding? De servers van Kerkomroep worden zwaar belast. Probeert u het later nog eens.

Stille week
Voor de Stille week willen we aansluiten bij de thema’s van Sta Op. Om een rode lijn in de muziek te hebben, is er dit jaar gekozen voor liederen uit Taizé en Iona.

Palmzondag 5 april:
Johannes 12:12-19: Hosanna! Gezegend hij die komt in de naam van de Heer, de koning van Israël.

Maandag 6 april:
Matteüs 25:1-13: wees dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag en op wel tijdstip hij komt.

Dinsdag 7 april
Matteüs 26:1-27 en 26:66: Door die olie over mij uit te gieten, heeft ze mijn lichaam voorbereid op het graf.

Woensdag 8 april:
Johannes 12:20-36: Als een graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft het één graankorrel, maar wanneer hij sterft, draagt hij veel vrucht.

Witte Donderdag 9 april
Johannes 13:1-30. Ik heb een voorbeeld gegeven; wat ik voor jullie heb gedaan, moeten jullie ook doen.
Voorganger Ane Mulder
We vieren het avondmaal in de kring

Goede Vrijdag 10 april:
Lucas 23:43. Heden zult U met mij in het paradijs zijn.
Voorganger: Sibilla Verhagen.
In deze viering staat de hoop die leven doet centraal. We zijn stil, zingen en bidden de overweging zal hoopvol zijn. Er zullen in deze dienst veel rituelen plaats vinden.

Stille Zaterdag 11 april:
Voorganger: Jelmer Voet
De zaterdag voor Pasen is de Stille zaterdag. Op deze dag zullen jongeren in de kerk waken en stilstaan in de aanloop naar Pasen. Met medewerking van jongeren zal hier in de wake passend vorm aan gegeven worden.

Zondag 12 april, Pasen:
Johannes 20: 1-18. Maria uit Magdala ging naar de leerlingen en zei tegen hen: ‘Ik heb de Heer gezien!’
Voorganger: Ane Mulder.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Behoefte aan pastoraal bezoek?

Als pastoraatsgroep willen wij gemeenteleden van alle leeftijden ondersteuning bieden op hun levensweg. We hebben er voor gekozen pastoraal bezoek in te vullen ‘naar behoefte’. Dit betekent dat er niet standaard, bijvoorbeeld elk jaar, een huisbezoek wordt afgelegd. Maar als u bezoek op prijs stelt, dan vragen we u dat zelf aan te geven. De reden of aanleiding kan uiteenlopend zijn en wordt helemaal door u zelf bepaald. Er is nog nooit een bezoek geweigerd. Het kan altijd en het helpt ons echt als u laat weten dat u bezoek wilt hebben. U kunt desgewenst zelf aangeven of u graag wilt dat de predikant of een ouderling langskomt. Wilt u zelf bezoek, of weet u iemand die graag bezoek wil, geef het dan aan ons door. Tot en met 75 jaar bij Sibilla Verhagen en vanaf 76 jaar bij Tinny Olie (06 26 87 72 50).

Namens de pastoraatsgroep wijk Noord
Tinny Olie