Komende vieringen

ds. S. Verhagen

11 nov 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst.
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Op 4 november is er Gedenken Overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Anno Bos zal met een achttal zangers een mooie muzikale bijdrage leveren aan deze viering. De viering bereid Sibilla voor met ouderling Gerard Kluft.

Op 11 november is er een familieviering. De kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst. Op deze datum gaan we stilstaan bij het leven van de heilige van die dag: Sint Maarten. Wist je dat er ook een lied over hem in het Nieuwe Liedboek staat? Het is lied 744 (naast het lied over Sinterklaas).

Behoefte aan pastoraal bezoek?

In onze gemeente doen wij pastoraal bezoek ‘naar behoefte’. Dit betekent dat er niet standaard, bijvoorbeeld elk jaar, een huisbezoek wordt afgelegd. Maar je moet zelf aangeven als je een bezoek op prijs stelt. De reden of aanleiding kan uiteenlopend zijn en wordt door jouzelf bepaald. Bij mijn weten is er, nog nooit een bezoek geweigerd. Dus ik zou zeggen: het kan altijd. Je kunt ook zelf aangeven of je graag wilt dat de predikant, een ouderling of de ouderenpastor (Albert Kozijn) langskomt.
Wil je zelf bezoek, of weet je iemand die graag bezoek wil, geef het door. Tot en met 75 jaar bij mij, en vanaf 76 jaar bij Anja Bergwerff.

ds. Sibilla Verhagen

wie is wie?