Komende vieringen

30 juni 2019  10:00 uur:

07 juli 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

23 juni viering met persoonlijk verhaal
In de viering van 23 juni wordt er weer een persoonlijk verhaal gedeeld. We hebben dit twee keer eerder gedaan, in januari 2018 vertelde Arie B. over zijn ontwikkeling in geloof en leven en afgelopen januari hoorden van Henny de G. haar ervaring met haar psychische ziekte. In de viering van 23 juni delen Dyane en Mariella, beiden veertigers, hun ervaring in leven & geloof met lesbisch zijn. Het is goed om elkaars verhalen te horen want het kan ons helpen in het groeien in liefde voor elkaar. In de viering delen we verder in Gods liefde met de viering van de maaltijd van de Heer.

7 juli familieviering & picknick
Op 7 juli is de viering voor jong en oud en doen de kinderen in de basisschoolleeftijd de hele viering mee. De viering sluit aan bij het project dat de kinderen in de kindernevendienst in de weken ervoor hebben gedaan. In deze viering krijgen de kinderen die na de zomer voor het eerst naar de middelbare school gaan een zegen en cadeau mee voor hun nieuwe levensfase. Na de viering gaan we gezellig met z’n allen picknicken, zie hieronder.

14 juli reiszegen voor diaconale reis
In deze viering krijgen de jongeren en hun reisleiders een reiszegen voor hun diaconale reis naar Ghana.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Behoefte aan pastoraal bezoek?

Als pastoraatsgroep willen wij gemeenteleden van alle leeftijden ondersteuning bieden op hun levensweg. We hebben er voor gekozen pastoraal bezoek in te vullen ‘naar behoefte’. Dit betekent dat er niet standaard, bijvoorbeeld elk jaar, een huisbezoek wordt afgelegd. Maar als u bezoek op prijs stelt, dan vragen we u dat zelf aan te geven. De reden of aanleiding kan uiteenlopend zijn en wordt helemaal door u zelf bepaald. Er is nog nooit een bezoek geweigerd. Het kan altijd en het helpt ons echt als u laat weten dat u bezoek wilt hebben. U kunt desgewenst zelf aangeven of u graag wilt dat de predikant of een ouderling langskomt. Wilt u zelf bezoek, of weet u iemand die graag bezoek wil, geef het dan aan ons door. Tot en met 75 jaar bij Sibilla Verhagen en vanaf 76 jaar bij Tinny Olie (06 26 87 72 50).

Namens de pastoraatsgroep wijk Noord
Tinny Olie