reserveer

ds. S. Verhagen

22 nov 2020  09:30 uur:
ds. F. van Melle, Oudorp

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor baby’s, peuters en kleuters van 0 t/m 5 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In de viering beginnen we met het licht en we sluiten af met de zegen. We zingen eenvoudige liedjes op bekende kinderwijsjes. Het bijbelverhaal wordt zo verteld dat de kinderen volop mee kunnen doen.
De Peuterkerk is een eerste kennismaking met de kerk en het samen vieren. Onze ervaring is dat kinderen en volwassenen het heel erg leuk vinden! Dus kom kijken en meedoen.Van harte welkom!
De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er koffie en limonade.
Wil je weten hoe een Peuterkerkviering gaat, kijk dan naar het filmpje:

We gaan weer starten met de Peuterkerk! En we openen met het kerstverhaal op 13 december. We gaan ons best doen om dit coronaproof te laten verlopen en dat moet in de ruimte van de Immanuelkerk makkelijk kunnen. De volwassenen die geen huishouden vormen kunnen uit elkaar zitten, de kinderen mogen wel gezellig dichtbij en de zang zal, net als in de gewone zondagse viering van tegenwoordig, apart gedaan worden. Dus geen samenzang maar wel de liedjes die het verhaal en het meedoen ondersteunen. We hebben besloten om de leeftijd te verhogen naar vijf jaar, ook dan is een Peuterkerkviering nog echt leuk. En daarbij: oudere broers en zussen waren altijd al welkom.
De geplande data zijn zondag 13 december (Het kerstverhaal), 7 februari 2021 (Meisje, sta op!) en 18 april 2021 (De Schepping), aanvang 16:00. Het is wel gewenst om je van te voren op te geven, houd hiervoor de site van de kerk in de gaten, of de volgende Samen Verder.

jonaverlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02scheppingbeeld2arkvannoach20165arkvannoach20164
indeboot2019uitdewalvis2019