Komende vieringen

30 aug 2020  09:30 uur:

06 sept 2020  09:30 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor baby’s, peuters en kleuters van 0 t/m 4 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In de viering beginnen we met het licht en we sluiten af met de zegen. We zingen eenvoudige liedjes op bekende kinderwijsjes. Het bijbelverhaal wordt zo verteld dat de kinderen volop mee kunnen doen.
De Peuterkerk is een eerste kennismaking met de kerk en het samen vieren. Onze ervaring is dat kinderen en volwassenen het heel erg leuk vinden! Dus kom kijken en meedoen.Van harte welkom!
De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er koffie en limonade.

herder21 juni 16:00 uur: De goede Herder

Eén, twee, drie...waar is nummer vier? Schaapje, schaapje, waar ben je nou?

Ga samen met de herder op zoek naar het schaap dat kwijt is.
Wie weet vind jij het wel!

Doe mee met de online viering op het YouTube-kanaal van de Immanuelkerk!

jonaverlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02scheppingbeeld2arkvannoach20165arkvannoach20164
indeboot2019uitdewalvis2019

/* */