Het was al te lezen in Samen Verder, in de wekelijkse nieuwsbrief en de zondagsbrieven: 17 september starten we als gemeente het nieuwe kerkelijk jaar met een Startzondag. Ook is er een muzikale oproep gedaan om deze speciale dag samen vorm te geven met zang en muziek.
Naast dit alles nog een extra oproep in het kader van “samen”. Graag willen we na de dienst koffie en thee drinken met elkaar. Nu weten we uit eerdere ervaring dat veel leden in onze gemeente heerlijk kunnen bakken. Daarom de oproep om dit kunststukje nog eens te herhalen voor deze startzondag. GEVO heeft een overzicht van wat er zoals gebakken kan worden. Hierop kan al ingeschreven worden.

Nog even voor alle duidelijkheid: iedereen is van harte welkom om de Startzondag op 17 september mee te vieren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wil je iemand meenemen, die niet of niet zo vaak in de kerk komt? Voel je vooral vrij om dat te doen.

Het thema voor de Startzondag is “Ga mee!”. Er is een afwisselend programma in elkaar gezet, met voor ieder wat wils… Meer informatie volgt in de laatste nieuwsbrieven en zondagsbrieven.
We beginnen om 10:00 uur met een bijzondere kerkdienst en eindigen met elkaar rond 14:30 uur. Graag tot 17 september!

Pay off Protestantse Kerk 2019 RGB links