De zomer moet nog beginnen en daar is ie weer: De Startzondag. Toch wel een van de hoogtepunten van het kerkelijk jaar. Deze speciale zondag zal plaatsvinden op 17 september. Het thema van het kerkelijk jaar 2023-2024 is ‘Ga mee’, samen getuigen van geloof, hoop en liefde. Een mooi thema dat ook deze Startzondag centraal staat.
Er wordt achter de schermen al hard gewerkt aan de voorbereidingen van deze startzondag. Nog veel blijft een verrassing. Wat we wel al kunnen melden is dat het een feestelijke dag wordt, waar ontmoeting centraal staat. We gaan tenslotte met z’n allen weer op reis, we gaan allemaal mee.

We beginnen om 10:00 uur met een kerkdienst onder leiding van Alexander Noordijk. Daarna natuurlijk even gezellig koffiedrinken waarna het programma start (dat houden we nog even geheim).
Uiteraard gaan we ook met elkaar lunchen en zal deze feestelijke, gezellige en ook muzikale startzondag om ongeveer 14.30 uur eindigen.
We houden u de komende tijd met nadere informatie op de hoogte van de verdere invulling van deze dag. Reserveer 17 september in je agenda want hier wil/moet je bij zijn!

Aldert Louwe en Robert de Graaf

Pay off Protestantse Kerk 2019 RGB links