Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

kerkdiensten

25 sept 2022  10:00 uur:
ds. R. Erkelens

02 okt 2022  10:00 uur:
gemeenteleden

02 okt 2022  16:00 uur:
Peuterkerk

09 okt 2022  10:00 uur:
mw. R. Penning-Wolswinkel

16 okt 2022  10:00 uur:
ds. P. Verhoeff, Alkmaar

Andere diensten in het totaaloverzicht.

nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Wijkgemeente Noord - Immanuelkerk vacatures

Verschillende taak- en werkgroepen zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Heb je altijd al eens 'iets' willen doen voor de kerk, maar weet je niet zo goed wat of bij wie je moet zijn voor informatie?

We geven hierbij een overzicht van de vrijwilligers die we zoeken. Wie weet zit er wat voor je bij! Je leert weer nieuwe dingen, ontmoet nieuwe mensen en draagt bij aan een actieve kerk.

Wees welkom!
Taak- en werkgroepen PG Alkmaar-Noord

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

online activiteiten

link naar MS-Teams voor online activiteiten