Komende vieringen

ds. M. Braamse, Alkmaar

17 feb 2019  10:00 uur:
ds. B. Olde, Zwaag

Hier staan alleen de diensten in
De Vrijheidskerk. Geen dienst vermeld?
Misschien is er een gezamenlijk dienst,
kijk in het totaaloverzicht.

Zondag 20 januari Lezing:
Ester 2: 1-17

Zondag 27 januari Lezing:
Ester 3

Zondag 3 februari Gezamenlijke PGA-viering in de Vrijheidskerk, Bevestiging en afscheid ambtsdragers Lezing: Ester 4

Zondag 10 februari Voorganger: ds. Marius Braamse. Lezing op het leesrooster: Ester 5:1-6:11

Zondag 17 februari Voorganger: ds. Burret Olde. Lezing op het leesrooster: Ester 7:1-8:2

Zondag 24 februari Viering heilig avondmaal Lezing: Ester 8:3-8; 9:1-23

Zondag 1 oktober Voorganger: ds. Nielspeter Jans
In het kader van Israëlzondag besteden we aandacht aan Grote Verzoendag (zie elders).
De kinderen die de basisschool en/of de kindernevendienst verlaten, krijgen de zegen.

Zondag 8 oktober Voorganger: ds. Nielspeter Jans.
Dienst voorbereid door de plaatselijke werkgroep Kerk en Dier. We speuren naar mensen in de Bijbel die respectvol omgaan met dieren. De laatste in die rij is de Eerste: Jezus, de Goede Herder.
Kinderen wordt gevraagd hun dierenknuffels én doopdozen mee te nemen. Na de dienst worden we in de Bijbelse tuin geleid. Ook komt er een kort verslag van de Groene Kerkendag (die op zaterdag 7 oktober plaatsvindt). ’s Middags organiseert de werkgroep een inloopmiddag. We kijken dan naar de indrukwekkende film Saisons. Zie voor nadere info elders.

Zondag 15 oktober Voorganger: ds. Nielspeter Jans
Zondag 22 oktober Voorganger: ds. Hittjo Hummelen
Zondag 29 oktober Voorgangers: pastor Albert Kozijn, ds. Nielspeter Jans en de tieners van Zuid
Viering heilig avondmaal. Dienst rondom het thema ‘Omzien naar elkaar’.
Aan u/jullie allen wordt gevraagd een bloemetje mee te nemen naar de kerk. We stellen dan (hopelijk) flinke boeketten samen, die naar verschillende zorgcentra zullen worden gebracht.
Goed om alvast te weten: op zondag 19 november is er een bijzondere viering: zangers o.l.v. Bert Rootmensen zullen met ons Iona-liederen zingen. Op het Schotse eiland Iona werd in 1938 een oecumenische gemeenschap gesticht die zoekt naar nieuwe manieren om het evangelie vorm te geven. Tientallen liederen van Iona behoren ondertussen tot de geloofsschat van mensen uit heel de wereld. In het volgende kerkblad meer informatie.

Inloopmiddagen De Wijkplaats

Elke maand vindt er een inloopmiddag plaats in De Wijkplaats, georganiseerd door een enthousiast groepje dames. De middag wordt bezocht door een flinke groep mensen uit Oudorp, maar ook uit andere delen van de stad. De sfeer is altijd heel gezellig!

Na de koffie met iets lekkers wordt er een wijntje of frisje geschonken en ook daar wordt een hapje bij geserveerd. En om de keer is er zelfs een heerlijke maaltijd, door de organisatie bereid!
De inloop in De Wijkplaats is de volgende maanden op 20 januarimet maaltjd en op 17 februari met een hapje en een drankje. We zijn open vanaf 15.00 uur en Henk komt met de auto, tel. 072 515 21 24. Hartelijk welkom!

Inloopmiddag03
Inloopmiddag02