Komende vieringen

ds. L.T. Witkamp, Vinkeveen

21 juni 2020  10:00 uur:
prop. J. de Vries, Alkmaar

Hier staan alleen de diensten in
De Vrijheidskerk. Geen dienst vermeld?
Misschien is er een gezamenlijk dienst,
kijk in het totaaloverzicht.

In deze periode zijn er geen diensten in de Vrijheidskerk. Wel wordt een viering uitgezonden op kerkomroep en op Facebook. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'kerkdiensten'.

Bij de online-diensten oftewel digidiensten (onder voorbehoud)

Zondag 17 mei Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 20: 1-17.

Donderdag 21 mei Hemelvaart (zie voor nadere info bij de diensten vanuit de Immanuelkerk)

Zondag 24 mei Voorganger: ds. Annerien Groenendijk. Op het leesrooster: Exodus 23: 1-17.

Zondag 31 mei Pinksteren met als voorganger ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 24 en Handelingen 2: 1-13

Zondag 7 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep

Zondag 14 juni Voorganger: ds. Theo Witkamp, met een zanggroep

Zondag 21 juni Voorganger: prop. Jerke de Vries, met een zanggroep

Zondag 28 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep. Is dit onze laatste livestream / digidienst / onlinedienst?

Zondag 5 juli Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Is dit de eerste gezamenlijke viering? De meest actuele informatie staat op de website en krijgt u aangereikt, zodra bekend is of samenkomsten onder de 100 personen wérkelijk doorgaan.

Inloopmiddagen De Wijkplaats

Inloop op 15 maart gaat niet door!
Elke maand vindt er een inloopmiddag plaats in De Wijkplaats, georganiseerd door een enthousiast groepje dames. De middag wordt bezocht door een flinke groep mensen uit Oudorp, maar ook uit andere delen van de stad. De sfeer is altijd heel gezellig!

Na de koffie met iets lekkers wordt er een wijntje of frisje geschonken en ook daar wordt een hapje bij geserveerd. En om de keer is er zelfs een heerlijke maaltijd, door de organisatie bereid!
De inloop in De Wijkplaats is de volgende maanden op 16 februari met drankje en hapje, op 15 maart met maaltijd en op 26 april en op 24 mei. We zijn open vanaf 15.00 uur en Henk komt met de auto, tel. 072 515 21 24. Hartelijk welkom!

Inloopmiddag03
Inloopmiddag02

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

wie is wie?

nielspeter