Komende vieringen

28 mrt 2021  10:00 uur:

02 apr 2021  19:30 uur:
ds. D.P. Jans

Er mogen 30 bezoekers aanwezig zijn tijdens de kerkdiensten op de zondagmorgen en de avondgebeden tijdens de veertigdagentijd op de woensdagavond. Voor alle diensten geldt, dat u zich moet aanmelden! Tel.: 06 47 92 26 95; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De diensten zijn ook online te volgen.

Zondag 7 maart, derde zondag in de veertigdagentijd. Lezing: Johannes 2: 13-25.

Woensdag 10 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 14 maart, vierde zondag in de veertigdagentijd. Lezing: Johannes 6: 1-15.

Woensdag 17 maart, 19.00 uur, avondgebed

Zondag 21 maart, vijfde zondag in de veertigdagentijd. Voorganger: ds. Evelien van Melle-Baaijens. Op het leesrooster staat Johannes 12: 20-33.

Woensdag 24 maart, 19.00 uur, avondgebed

Zondag 28 maart, zesde zondag in de veertigdagentijd, Palmpasen. Lezing: Marcus 11: 1-11.

Woensdag 31 maart, 19.00 uur, avondgebed

Goede Vrijdag 2 april, 19.30 uur, Gezamenlijke dienst met de lutheranen; dienst van Woord en Gebed onder het kruis. We lezen over het lijden en sterven van Jezus. Er is een beeldmeditatie over een schilderij van Albin Egger-Lienz. Voorgangers: ds. Yvonne Bos en Ds. Nielspeter Jans

Paaszondag 4 april, viering van de opstanding. Lezing: Johannes 20: 1-18. Een ander schilderij van Albin Egger-Lienz laat iets van het paasmysterie zien.

Zondag 11 april. Voorganger: ds. Noeme Visser. Op het leesrooster staat: Johannes 20:19 en 20: 24-30

Zondag 18 april. Voorganger: ds. Rudolf Kooiman. Op het leesrooster: Johannes 21: 15-24.

Zondag 25 april. Lezing: Johannes 10: 11-16, over de Goede Herder

Ontmoetingspastoraat

De afgelopen tijd heb je er al het één en ander over kunnen lezen: Ontmoetingspastoraat.
Wat het inhoudt? Eigenlijk precies wat het woord zegt: Samen iets ondernemen en elkaar ontmoeten. Er wordt al heel wat georganiseerd om elkaar te ontmoeten: samen eten in de Wijkplaats, koffie na de kerkdienst, jeugdgroep, tuingroep … nou ja noem maar op. Maar daarmee bereiken we niet iedereen en dat willen we nu juist wel: voor elk wat wils zeg maar. Want ontmoeting heeft de toekomst!

Dus de vraag is: wie wil ons team compleet maken en heeft zin om zich (voor een tijdje) bij ons aan te sluiten en mee te denken over ontmoeting en pastoraat? Het team is op zoek naar mensen die zin hebben in een nieuwe uitdaging, die iets nieuws willen opbouwen en die bovenal enthousiast zijn. Ben je geen regelmatige kerkganger, maar wil je op een andere manier wel betrokken zijn bij de kerk? Dan is dit je unieke kans! Graag zien wij uit elke “deelwijk” een aanmelding zodat heel Zuid vertegenwoordigd is.
Voel jij je aangesproken door één van deze punten en heb je zin om iets nieuws op te bouwen gericht op de toekomst van de kerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie en/of aanmelding:
Hartelijke groet, het (nog niet complete) ontmoetingspastoraatteam.

online kerkdiensten

Link naar online kerkdiensten:

wie is wie?

nielspeter