Komende vieringen

ds. L.T. Witkamp, Vinkeveen

21 juni 2020  10:00 uur:
prop. J. de Vries, Alkmaar

Hier staan alleen de diensten in
De Vrijheidskerk. Geen dienst vermeld?
Misschien is er een gezamenlijk dienst,
kijk in het totaaloverzicht.

In deze periode zijn er geen diensten in de Vrijheidskerk. Wel wordt een viering uitgezonden op kerkomroep en op Facebook. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'kerkdiensten'.

Bij de online-diensten oftewel digidiensten (onder voorbehoud)

Zondag 17 mei Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 20: 1-17.

Donderdag 21 mei Hemelvaart (zie voor nadere info bij de diensten vanuit de Immanuelkerk)

Zondag 24 mei Voorganger: ds. Annerien Groenendijk. Op het leesrooster: Exodus 23: 1-17.

Zondag 31 mei Pinksteren met als voorganger ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 24 en Handelingen 2: 1-13

Zondag 7 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep

Zondag 14 juni Voorganger: ds. Theo Witkamp, met een zanggroep

Zondag 21 juni Voorganger: prop. Jerke de Vries, met een zanggroep

Zondag 28 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep. Is dit onze laatste livestream / digidienst / onlinedienst?

Zondag 5 juli Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Is dit de eerste gezamenlijke viering? De meest actuele informatie staat op de website en krijgt u aangereikt, zodra bekend is of samenkomsten onder de 100 personen wérkelijk doorgaan.

Ontmoetingspastoraat

De afgelopen tijd heb je er al het één en ander over kunnen lezen: Ontmoetingspastoraat.
Wat het inhoudt? Eigenlijk precies wat het woord zegt: Samen iets ondernemen en elkaar ontmoeten. Er wordt al heel wat georganiseerd om elkaar te ontmoeten: samen eten in de Wijkplaats, koffie na de kerkdienst, jeugdgroep, tuingroep … nou ja noem maar op. Maar daarmee bereiken we niet iedereen en dat willen we nu juist wel: voor elk wat wils zeg maar. Want ontmoeting heeft de toekomst!

Dus de vraag is: wie wil ons team compleet maken en heeft zin om zich (voor een tijdje) bij ons aan te sluiten en mee te denken over ontmoeting en pastoraat? Het team is op zoek naar mensen die zin hebben in een nieuwe uitdaging, die iets nieuws willen opbouwen en die bovenal enthousiast zijn. Ben je geen regelmatige kerkganger, maar wil je op een andere manier wel betrokken zijn bij de kerk? Dan is dit je unieke kans! Graag zien wij uit elke “deelwijk” een aanmelding zodat heel Zuid vertegenwoordigd is.
Voel jij je aangesproken door één van deze punten en heb je zin om iets nieuws op te bouwen gericht op de toekomst van de kerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie en/of aanmelding:
Hartelijke groet, het (nog niet complete) ontmoetingspastoraatteam.

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

wie is wie?

nielspeter