Komende vieringen

prop. J. de Vries, Alkmaar

28 juni 2020  10:00 uur:
ds. D.P. Jans

Hier staan alleen de diensten in
De Vrijheidskerk. Geen dienst vermeld?
Misschien is er een gezamenlijk dienst,
kijk in het totaaloverzicht.

In deze periode zijn er geen diensten in de Vrijheidskerk. Wel wordt een viering uitgezonden op kerkomroep en op Facebook. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'kerkdiensten'.

Bij de online-diensten oftewel digidiensten (onder voorbehoud)

Zondag 17 mei Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 20: 1-17.

Donderdag 21 mei Hemelvaart (zie voor nadere info bij de diensten vanuit de Immanuelkerk)

Zondag 24 mei Voorganger: ds. Annerien Groenendijk. Op het leesrooster: Exodus 23: 1-17.

Zondag 31 mei Pinksteren met als voorganger ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 24 en Handelingen 2: 1-13

Zondag 7 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep

Zondag 14 juni Voorganger: ds. Theo Witkamp, met een zanggroep

Zondag 21 juni Voorganger: prop. Jerke de Vries, met een zanggroep

Zondag 28 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep. Is dit onze laatste livestream / digidienst / onlinedienst?

Zondag 5 juli Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Is dit de eerste gezamenlijke viering? De meest actuele informatie staat op de website en krijgt u aangereikt, zodra bekend is of samenkomsten onder de 100 personen wérkelijk doorgaan.

Open huis in de Vrijheidskerk

Elke woensdagmiddag van 14 tot 16 uur staan de deuren van de kerk open om elkaar te ontmoeten, bij te praten, te wandelen of een spelletje te doen. Het zijn gezellige uren. Soms sluiten de kinderen en de leiding van de club ook aan. Om even mee te sjoelen bijvoorbeeld. Ook in november en december gaan we door met deze middagen.

In december hanteren we een aangepast programma:

• Op woensdag 18 december wordt de Open Huis gecombineerd met de jaarlijkse kerstmiddag. Deze wordt door de diaconie georganiseerd.
  • Woensdag 25 december, eerste kerstdag, is er geen open huis.
  • Op dinsdag 31 december is er een oudejaars-ontmoetingsmiddag met oliebollen en aansluitend een Vesper met als voorganger Nielspeter Jans.Komt u ook?

Namens de organisatie graag tot ziens!

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

wie is wie?

nielspeter