Komende vieringen

prop. J. de Vries, Alkmaar

28 juni 2020  10:00 uur:
ds. D.P. Jans

Hier staan alleen de diensten in
De Vrijheidskerk. Geen dienst vermeld?
Misschien is er een gezamenlijk dienst,
kijk in het totaaloverzicht.

In deze periode zijn er geen diensten in de Vrijheidskerk. Wel wordt een viering uitgezonden op kerkomroep en op Facebook. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'kerkdiensten'.

Bij de online-diensten oftewel digidiensten (onder voorbehoud)

Zondag 17 mei Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 20: 1-17.

Donderdag 21 mei Hemelvaart (zie voor nadere info bij de diensten vanuit de Immanuelkerk)

Zondag 24 mei Voorganger: ds. Annerien Groenendijk. Op het leesrooster: Exodus 23: 1-17.

Zondag 31 mei Pinksteren met als voorganger ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 24 en Handelingen 2: 1-13

Zondag 7 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep

Zondag 14 juni Voorganger: ds. Theo Witkamp, met een zanggroep

Zondag 21 juni Voorganger: prop. Jerke de Vries, met een zanggroep

Zondag 28 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep. Is dit onze laatste livestream / digidienst / onlinedienst?

Zondag 5 juli Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Is dit de eerste gezamenlijke viering? De meest actuele informatie staat op de website en krijgt u aangereikt, zodra bekend is of samenkomsten onder de 100 personen wérkelijk doorgaan.

Zanggroep Vrijheidskerk

Bij het opheffen van de cantorij van de Vrijheidskerk, zijn we doorgegaan als een ad hoc zanggroep. Dat wil zeggen een zanggroep die af en toe medewerking verleent bij bijzondere diensten, bijvoorbeeld een Taizédienst of een Kerst(nacht)dienst. Met een goed gevoel en veel ontvangen waardering zien we terug op de afgelopen Kerstmorgen; samen met fluit en trompet konden we een muzikaal extra aan de dienst geven.

We hebben een basisbezetting die op zich voldoende groot is, maar niet iedereen kan altijd en dat maakt het kwetsbaar. Daarom is enige uitbreiding wel gewenst. Er zijn met name extra mannenstemmen nodig. Kun je zingen en houd je van zingen? Denk er dan eens over na. Wat we doen is niet moeilijk, of zo nodig wordt het gemakkelijk gemaakt zonder dat het resultaat er onder lijdt.
Voor de komende periode staan genoteerd: 16 februari een Taizédienst, 10 mei met muziek van Kees Klein en 22 november de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Voor elke medewerking worden drie à vier oefenmomenten gepland, meestal op vrijdag in de vooravond of op zondag na de dienst. Het heeft dus geen langdurig verplichtend karakter. Geef u op bij, of neem voor meer info contact op met Wendy Tuinman (e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Cor Docter (tel. 13046).

Wendy Tuinman

Afbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

wie is wie?

nielspeter