Komende vieringen

16 feb 2020  10:00 uur:

23 feb 2020  10:00 uur:
ds. N.W. Visser, Noord-Scharwoude

Hier staan alleen de diensten in
De Vrijheidskerk. Geen dienst vermeld?
Misschien is er een gezamenlijk dienst,
kijk in het totaaloverzicht.

Zondag 19 januari Kana-zondag, over de derde dag, de zes kruiken en het blozende water. In de dienst krijgen onze gemeenteleden die na het groene licht van de kerkenraad een pioniersplek in Alkmaar beginnen (‘Linked-Up’), de zegen over hun missie. Tijdens het koffiedrinken presenteren zij hun visie en plannen.

Zondag 2 februari Afscheid en bevestiging van ambtsdragers

Zondag 9 februari Avondmaalsdienst m.m.v. het Interkerkelijk Koor Columba. Thema: ‘Een nieuwe koning die Jozef níet gekend had’ (Exodus 1:8b) Over de mensen van het Boek, hoe belangrijk hun stem is. We lezen eerst over de slavenarbeid van de Israëlieten (Exodus 1:1-14). Aan de andere kant van de Bijbel horen we Jezus zeggen: ‘Jullie zijn het zout der aarde en het licht der wereld’ (Matteüs 5:13-16).

Zondag 16 februari Taizéviering m.m.v. onze zanggroep. We zingen bekende liederen uit de kloostergemeenschap van Taizé en mediteren over een bijbeltekst. Door de veelvuldige herhaling van de liedteksten kun je afdalen naar een diepere laag. Je gaat mee in de stroom van de melodie en je hart vindt rust.

kerkdiensten

vrijheidskerkOver de kerkdiensten Sectie Zuid - De Vrijheidskerk

Elke zondag om 10:00 uur is er een kerkdienst in De Vrijheidskerk.
Het adres van het kerkgebouw is: Hobbemalaan 2a, 1816 GD Alkmaar.

Kerkomroep

kerkomroepIn De Vrijheidskerk is een zender van kerkomroep.nl aanwezig. De kerkdiensten worden via internet rechtstreeks uitgezonden en zijn ook op een later tijdstip te beluisteren.
Gemeenteleden die niet is staat zijn om naar de kerkdienst te komen en geen beschikking hebben over internet, komen in aanmerking voor een ontvanger van kerkomroep. Informeert u bij uw predikant, kerkelijk werker of contactpersoon.

Rechts op deze pagina staan directe links naar de laatste opnamen. De opnamen met een starttijd kort voor 10:00 uur zijn de reguliere kerkdiensten. Op de website kerkomroep.nl staan meer opnamen. Daar kunt u ook opnamen downloaden.

Weet u dat er ook apps zijn voor Android, I-Phone en Windows Phone?

Zondagbrieven

zondagsbrief zuidDe meeste zondagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen. Rechts op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn.
Kopij: mail voor dinsdagavond naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Spoedberichten kunnen nog tot woensdag 17:00uur worden doorgegeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Plaatsing kan dan echter niet meer worden gegarandeerd.
Uit deze versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief.