Komende vieringen

ds. L.T. Witkamp, Vinkeveen

21 juni 2020  10:00 uur:
prop. J. de Vries, Alkmaar

Hier staan alleen de diensten in
De Vrijheidskerk. Geen dienst vermeld?
Misschien is er een gezamenlijk dienst,
kijk in het totaaloverzicht.

In deze periode zijn er geen diensten in de Vrijheidskerk. Wel wordt een viering uitgezonden op kerkomroep en op Facebook. Kijk voor meer informatie op onze pagina 'kerkdiensten'.

Bij de online-diensten oftewel digidiensten (onder voorbehoud)

Zondag 17 mei Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 20: 1-17.

Donderdag 21 mei Hemelvaart (zie voor nadere info bij de diensten vanuit de Immanuelkerk)

Zondag 24 mei Voorganger: ds. Annerien Groenendijk. Op het leesrooster: Exodus 23: 1-17.

Zondag 31 mei Pinksteren met als voorganger ds. Nielspeter Jans. Op het leesrooster: Exodus 24 en Handelingen 2: 1-13

Zondag 7 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep

Zondag 14 juni Voorganger: ds. Theo Witkamp, met een zanggroep

Zondag 21 juni Voorganger: prop. Jerke de Vries, met een zanggroep

Zondag 28 juni Voorganger: ds. Nielspeter Jans, met een zanggroep. Is dit onze laatste livestream / digidienst / onlinedienst?

Zondag 5 juli Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Is dit de eerste gezamenlijke viering? De meest actuele informatie staat op de website en krijgt u aangereikt, zodra bekend is of samenkomsten onder de 100 personen wérkelijk doorgaan.

/* */