In de week voor Pasen werden we door u verrast met een “fietsenregen”. We kregen 10 fietsen aangeboden en zijn daar erg blij mee. Dank u wel. Bij zo’n hoeveelheid roep ik altijd de hulp in van ons gemeentelid Roel Zaadnoordijk. Op zijn bedrijf staat een aanhangkar die we al tien jaar trouw mogen gebruiken als het nodig is. Zijn overleden vrouw Tinie zei in 2013 toen we het project startten: ”Als we ons nuttig kunnen maken, dan doen we dat graag”.

Opnieuw hartverwarmend is een brief met een royale gift die ik eerste Paasdag in mijn postvak vond met een kaart “Van donker naar licht”. Familie S. ,dank jullie wel!
Verder gaat alles naar wens. Tegen grote klussen zoals kapotte achterwielen, kapotte versnellingen en klussen die veel technische vaardigheid vereisen moeten we helaas vaak nee verkopen. Er staan zoveel kleine urgente klusjes op ons te wachten dat we daar bijna niet aan toe komen. Ook de gedoneerde fietsen vragen hun zorg om ze goed af te leveren. Ons contact met CYAN, de kringloopwinkel waar we deze fietsen aanleveren voor verkoop, gaf wat strubbelingen met de registratie van de ingeleverde fietsen, maar dat lijkt nu achter de rug.
Mocht u een fiets willen doneren belt u naar: Theo Bruin, telefoon 072 512 42 02 of 06 10 19 68 85.

Hartelijke groet van Theo Bruin, Anno Bos en Geert Jongsma van het “Fietsproject voor kinderen van Asielzoekers”.

Pay off Protestantse Kerk 2019 RGB links