folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Op deze pagina vindt u het jaarlijks wisselende aanbod van activiteiten.
Vaste kringen, gespreksgroepen, open kerk vindt u op de pagina kringen.
In de rechterkolom ziet u activiteiten in en rond Alkmaar die door anderen worden georganiseerd.

Feestweek van de Oecumene

In 2020 en 2021 kon in verband met corona de jaarlijkse feestweek van de oecumene niet georganiseerd worden.
Het ziet ernaar uit dat dit in 2022 weer mogelijk zal zijn. Een commissie van de ARK is gestart met het voorbereiden van diverse activiteiten in de week van 5 -12 juni 2022
De Oecumenische viering als afsluiting van deze week zal plaatsvinden op 12 juni om 10.00 uur in de Blije Mare, Kajakstraat 6 te Alkmaar.
Voorganger is Wim van Houten, envoy van het Leger des Heils
Het programmaboekje is half mei in alle kerken en geloofsgemeenschappen, die aan de ARK verbonden zijn, beschikbaar en is dan ook te vinden op www.alkmaarseraadvankerken.nl.

Meer...