Aanmelden voor de kerkdiensten is niet meer nodig

Komende vieringen

31 okt 2021  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

07 nov 2021  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

14 nov 2021  10:00 uur:
ds. A. Noordijk, Amsterdam

21 nov 2021  10:00 uur:
ds. P. Verhoeff, Alkmaar

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op zondag 19 september laten we ons inspireren door het werk van groep Kunst in de Kerk, oftewel KinK. Zij zijn de aflopen tijd bezig geweest met het thema water. Water komt op vele manieren in de Bijbel en in ons leven voor. De viering doen we aan de hand van deze werken die deze maanden te zien zijn in de hal van de Blije Mare.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Behoefte aan pastoraal bezoek?

Als pastoraatsgroep willen wij gemeenteleden van alle leeftijden ondersteuning bieden op hun levensweg. We hebben er voor gekozen pastoraal bezoek in te vullen ‘naar behoefte’. Dit betekent dat er niet standaard, bijvoorbeeld elk jaar, een huisbezoek wordt afgelegd. Maar als u bezoek op prijs stelt, dan vragen we u dat zelf aan te geven. De reden of aanleiding kan uiteenlopend zijn en wordt helemaal door u zelf bepaald. Er is nog nooit een bezoek geweigerd. Het kan altijd en het helpt ons echt als u laat weten dat u bezoek wilt hebben. U kunt desgewenst zelf aangeven of u graag wilt dat de predikant of een ouderling langskomt. Wilt u zelf bezoek, of weet u iemand die graag bezoek wil, geef het dan aan ons door. Tot en met 75 jaar bij Sibilla Verhagen en vanaf 76 jaar bij Tinny Olie (06 26 87 72 50).

Namens de pastoraatsgroep wijk Noord
Tinny Olie

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

peuterkerk

wie is wie?