reserveer

ds. S. Verhagen

18 juli 2021  10:00 uur:
ds. A. Noordijk, Amsterdam

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor baby’s, peuters en kleuters van 0 t/m 5 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In de viering beginnen we met het licht en we sluiten af met de zegen. We zingen eenvoudige liedjes op bekende kinderwijsjes. Het bijbelverhaal wordt zo verteld dat de kinderen volop mee kunnen doen.
De Peuterkerk is een eerste kennismaking met de kerk en het samen vieren. Onze ervaring is dat kinderen en volwassenen het heel erg leuk vinden! Dus kom kijken en meedoen.Van harte welkom!
De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er koffie en limonade.
Wil je weten hoe een Peuterkerkviering gaat, kijk dan naar het filmpje:

peuterkerkaanmeldenOp zondag 30 mei is er weer Peuterkerk, voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. De dienst is in de kerkzaal van de Blije Mare om 16 uur.
Het thema is de Schepping.
Ken jij de maan? En de zon? Zie je de blauwe lucht en de witte wolken? Word jij ook blij van een konijntje, een poes of van mooie bloemen? God ook! Hij maakte het allemaal en zag dat alles heel goed was.
Graag vooraf aanmelden voor de dienst via de knop rechtes. Dat kan tot zaterdag 29 mei - 12 uur.
Bij de viering zelf: bij binnenkomst melden en handen desinfecteren; de volwassenen zitten op afstand en alleen de kinderen mogen meezingen met de liedjes.
Fijn om elkaar weer te ontmoeten. Tot dan!
En mocht je deze keer niet kunnen komen: op zondag 3 oktober vieren we weer peuterkerk. Dan is het thema: de toren van Babel..

jonaverlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02scheppingbeeld2arkvannoach20165arkvannoach20164
indeboot2019uitdewalvis2019