reserveer

ds. A.G. Oosterhof. Schoorl

10 okt 2021  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op zondag 19 september laten we ons inspireren door het werk van groep Kunst in de Kerk, oftewel KinK. Zij zijn de aflopen tijd bezig geweest met het thema water. Water komt op vele manieren in de Bijbel en in ons leven voor. De viering doen we aan de hand van deze werken die deze maanden te zien zijn in de hal van de Blije Mare.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor baby’s, peuters en kleuters van 0 t/m 5 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In de viering beginnen we met het licht en we sluiten af met de zegen. We zingen eenvoudige liedjes op bekende kinderwijsjes. Het bijbelverhaal wordt zo verteld dat de kinderen volop mee kunnen doen.
De Peuterkerk is een eerste kennismaking met de kerk en het samen vieren. Onze ervaring is dat kinderen en volwassenen het heel erg leuk vinden! Dus kom kijken en meedoen.Van harte welkom!
De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er koffie en limonade.
Wil je weten hoe een Peuterkerkviering gaat, kijk dan naar het filmpje:

Op zondag 10 oktober is er weer Peuterkerk, voor kinderen van 0 t/m 5 jaar. De dienst is in de kerkzaal van de Blije Mare om 16 uur.

Het thema is De toren van Babel
De mensen van Babel willen een toren bo​uwen. Een toren tot in de hemel.
Kom ook een toren bouwen.
Als dat maar goed gaat...

Graag vooraf aanmelden voor de dienst via aanmeldknop op deze pagina. Dat kan tot zaterdag 9 oktober - 12 uur.
Bij de viering zelf: bij binnenkomst even melden en de handen desinfecteren.

Fijn om elkaar weer te ontmoeten. Tot dan!

En mocht je deze keer niet kunnen komen: op 12 december vieren we weer peuterkerk. Dan is het thema: Kerst

jonaverlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02scheppingbeeld2arkvannoach20165arkvannoach20164
indeboot2019uitdewalvis2019