hit counter joomla

Komende vieringen

 
 19 apr 2019  19:15 uur:
dhr. J. Voet
 
 20 apr 2019  21:30 uur:
dhr. G. Kluft
 
 21 apr 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 28 apr 2019  10:00 uur:
ds. S. Rozendal, Alkmaar
 
 05 mei 2019  10:00 uur:
ds. N.A. Gillebaard, Graft-De Rijp
 
 12 mei 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 12 mei 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 12 mei 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 12 mei 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 12 mei 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


 


Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.


facebook

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Bij de diensten

Zondag 14 april om 10:00, Palmzondag, is er de normale ochtendviering. In de avond vindt het concert van Adrian Snell plaats, genaamd ‘Fierce Love... Beyond Words’: gezamenlijke concerten van Adrian Snell en Carla Jae in aanloop naar Pasen. Meer informatie over Adrian Snel en het concert zelf is te vinden bij Activiteiten.

Lees meer...

Paasontbijt

Beleef paasmorgen met elkaar!
Zondag 21 april is het Pasen. Een goed moment om elkaar weer te ontmoeten aan de ontbijttafel. Pasen is een feest. Daarom wordt het ontbijt feestelijk verzorgd door de GemeenteVorming. Het ontbijt begint om 8.30 uur. Zo zijn we ruimschoots klaar voor de paasdienst van 10.00 uur.

Lees meer...

Het smoelenboek – doe mee!

Voor wie zich nog niet heeft aangemeld, doe ook mee met het Smoelenboek. (Een goede titel wordt nog gezocht – als je een idee hebt, meld het.) Want het is goed om elkaars naam en gezicht te weten, of nog iets meer. Dit versterkt de onderlinge band. Op zondag 3 en 17 maart kon je een foto laten nemen, en een formulier invullen.

Lees meer...

De belevenissen van dominee Sibilla - maart 2019

Naast de bezigheden die ik wel vaker doe – kindercatechese, alpha, beleid voor de nieuwe structuur, pastoraal bezoek, vlogcatechese bedenken, de zondagse viering voorbereiden – heb ik volgende week een bijzondere bijeenkomst. Ik ben uitgenodigd door het Nederlands Bijbelgenootschap voor een panelgesprek over de revisie van de Nieuwe Bijbelvertaling.

Lees meer...

Einde inzameling aluminium

Beste mensen, ik kan per direct geen aluminium meer inleveren. Het aluminium wordt verkocht naar China en daar zijn de regels erg aangescherpt. IJzerwerf Overdie heeft de laatste tijd te kampen gehad met afgekeurde containers aluminium. Aangezien de hele opbrengst voor hen dan wegvalt en de verscheping heen en terug heel veel geld kost, hebben ze dit besluit moeten nemen.

Lees meer...

Nieuw avondmaalsstel

Vanaf 3 maart a.s. vieren we het avondmaal in de Immanuelkerk met een nieuw avondmaalsstel. De set is samengesteld uit een schenkkan, bekers en borden en het bevat ook nog twee collecteschalen. Deze stukken komen allemaal uit de erfenis van verschillende Alkmaarse PKN kerken die de afgelopen jaren gesloten zijn. Het zijn zilveren en verzilverde stukken die mooi bij elkaar passen en op deze manier worden ze hergebruikt: helemaal van deze tijd!

Lees meer...

Gaventest

Een gave, een talent van God gekregen, dat hebben we allemaal!
Welke gaven of talenten dit zijn hebben we gezamenlijk proberen te achterhalen op zondag 10 februari. Met 80 geïnteresseerden hebben we testen gemaakt en genoten van een heerlijke lunch. De jongeren (12-18 jaar) hebben een eenvoudige test gemaakt gekoppeld aan lichaamsdelen, de anderen hebben de uitgebreide gaventest gemaakt. Ook zijn er thuis testen gemaakt. Donderdag 14 februari is door geïnteresseerden verder gesproken over de uitslag van de gaventest(en).

Lees meer...

Kindercatechese in maart en april

Op donderdagmiddag 14, 21, 28 maart en 4 april is er kindercatechese voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar (groep 8). Het wordt gegeven door dominee Sibilla en Caroline Langeweg van de kindernevendienst. We doen een keer Godly Play over het avondmaal, we gaan het kerkspel spelen, er is een filmmiddag en we sluiten zoals ieder jaar af met het samen eten van een Pesachmaaltijd. Meer informatie en opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 06 24 65 78 48.

Lees meer...

Op zoek naar...

Wij zoeken mensen die er voor andere mensen willen zijn. Die het belangrijk vinden om iets te doen aan de eenzaamheid. Die houden van een mooi gesprek en een lach. Wij bieden: uitwisseling van kennis en ervaringen binnen verschillende generaties. Een wederzijdse waardering. Verrassende gesprekken. Een grotere betrokkenheid en begrip van verschillende generaties. Begeleiding in de eerste kennismaking en ontmoetingen.

Lees meer...

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.