hit counter joomla

Komende vieringen

 
 24 feb 2019  10:00 uur:
ds. W. Nijkamp, Julianadorp
 
 03 mrt 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 10 mrt 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 17 mrt 2019  10:00 uur:
ds. C. Baljeu, Pijnacker

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


 


Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.


facebook

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Nieuw avondmaalsstel

Vanaf 3 maart a.s. vieren we het avondmaal in de Immanuelkerk met een nieuw avondmaalsstel. De set is samengesteld uit een schenkkan, bekers en borden en het bevat ook nog twee collecteschalen. Deze stukken komen allemaal uit de erfenis van verschillende Alkmaarse PKN kerken die de afgelopen jaren gesloten zijn. Het zijn zilveren en verzilverde stukken die mooi bij elkaar passen en op deze manier worden ze hergebruikt: helemaal van deze tijd!

Lees meer...

Gaventest

Een gave, een talent van God gekregen, dat hebben we allemaal!
Welke gaven of talenten dit zijn hebben we gezamenlijk proberen te achterhalen op zondag 10 februari. Met 80 geïnteresseerden hebben we testen gemaakt en genoten van een heerlijke lunch. De jongeren (12-18 jaar) hebben een eenvoudige test gemaakt gekoppeld aan lichaamsdelen, de anderen hebben de uitgebreide gaventest gemaakt. Ook zijn er thuis testen gemaakt. Donderdag 14 februari is door geïnteresseerden verder gesproken over de uitslag van de gaventest(en).

Lees meer...

De belevenissen van dominee Sibilla - februari 2019

Je moet wat voor de goede zaak over hebben, of: dominee zijn betekent ook een offer brengen. Dat weet je van te voren. Ik dacht altijd dat het dan ging om een groot hart voor mensen. Maar dat het ook om esthetische rekbaarheid zou gaan, had ik niet vermoed. Vorig jaar kregen we van de organisatie Alpha Nederland een groot spandoek om buiten op te hangen. Maar toen ik het in handen had, begon ik toch erg te twijfelen over hoe groot mijn offer nu precies moest zijn. En ik besloot dat ik dit toch te ver vond gaan. Die keer heb ik het spandoek niet opgehangen.

Lees meer...

Aluminium inzameling

U blijft nog steeds schoon en droog aluminium inbrengen. Fantastisch! Maar soms zitten er ook schone plastic doppen en kaarsvet bij. Dat mag ook ingeleverd worden. Dit kaarsvet het liefst van een redelijk formaat. Heel veel kleine stukjes zijn niet zo goed te verwerken. Verder is het uiteraard niet heel slim, om alles bij elkaar in één zak te doen. Dus graag aluminium, plastic doppen en kaarsvet apart inleveren. Graag uw zeer gewaardeerde medewerking in dezen.

Lees meer...

Kindercatechese in maart en april

Op donderdagmiddag 14, 21, 28 maart en 4 april is er kindercatechese voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar (groep 8). Het wordt gegeven door dominee Sibilla en Caroline Langeweg van de kindernevendienst. We doen een keer Godly Play over het avondmaal, we gaan het kerkspel spelen, er is een filmmiddag en we sluiten zoals ieder jaar af met het samen eten van een Pesachmaaltijd. Meer informatie en opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 06 24 65 78 48.

Lees meer...

Smoelenboek Wie ben jij?

3 en 17 maart op de foto
Als dominee heb ik het regelmatig; ik herken het gezicht wel, maar weet de naam niet. En ik ben hierin niet de enige. Daarom zijn we bij de Blije Mare van plan om een smoelenboek samen te stellen. In een ver verleden was ik lid van een gemeente waar we ook zo’n boekje hadden en dat werkte heel prettig. Iedereen die zich verbonden weet met de Blije Mare mag in het smoelenboek. Iedereen die er in staat en iedereen die lid is van de PGA (sectie Noord/Blije Mare), krijgt een papieren exemplaar van dit smoelenboek. De informatie wordt niet digitaal verstrekt.

Lees meer...

Op zoek naar...

Wij zoeken mensen die er voor andere mensen willen zijn. Die het belangrijk vinden om iets te doen aan de eenzaamheid. Die houden van een mooi gesprek en een lach. Wij bieden: uitwisseling van kennis en ervaringen binnen verschillende generaties. Een wederzijdse waardering. Verrassende gesprekken. Een grotere betrokkenheid en begrip van verschillende generaties. Begeleiding in de eerste kennismaking en ontmoetingen.

Lees meer...

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.