hit counter joomla

Komende vieringen

 
 25 aug 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 01 sept 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 08 sept 2019  10:00 uur:
ds. A.G. Oosterhof, Warmenhuizen
 
 15 sept 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


7 juli familieviering & picknick
Op 7 juli is de viering voor jong en oud en doen de kinderen in de basisschoolleeftijd de hele viering mee. De viering sluit aan bij het project dat de kinderen in de kindernevendienst in de weken ervoor hebben gedaan. In deze viering krijgen de kinderen die na de zomer voor het eerst naar de middelbare school gaan een zegen en cadeau mee voor hun nieuwe levensfase. Na de viering gaan we gezellig met z’n allen picknicken, zie hieronder.14 juli reiszegen voor diaconale reis
In deze viering krijgen de jongeren en hun reisleiders een reiszegen voor hun diaconale reis naar Ghana.

 


Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.


facebook

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Startzondag wordt een Wereldzondag

Het christelijke geloof kent vele vormen en gebruiken, altijd gekleurd door cultuur en gewoonten van mensen. Op 15 september laten we ons inspireren door dit wereldwijde geloof bij al die mensen. Kom je iets tegen van geloof in een andere cultuur, of heb je zoiets in huis: neem het die zondag mee naar de kerk zodat we er ons over kunnen verwonderen. In de viering zullen een paar gemeenteleden iets van hun eigen buitenlandse achtergrond & geloof delen; die vreemde wereld is vlakbij ons.

Lees meer...

De belevenissen van dominee Sibilla

Ik houd niet zo van vlagvertoon. Maar om te laten weten dat iets er is, moet je wat. Zo liep ik dus in het zonnetje op eerste Pinksterdag met een vlag door een speelpark. Gelukkig was ik niet alleen. Ik werd bijgestaan door vrijmoedige gemeenteleden, één met een luide bel, de andere twee met folders. En we werden aangemoedigd door twee gemeenteleden die even kwamen kijken, ook al vielen ze zelf niet in de doelgroep, met als resultaat bijgaande foto. Toch voelde ik mezelf lopen.

Lees meer...

Peuterkerkviering & teamversterking gezocht

Afgelopen Peuterkerk hadden we een mooi verhaal. Het ging over het meisje, waarvan de mensen denken dat ze dood is, en Jezus die haar laat opstaan. We hebben ook gezorgd voor de zieke met dokterspullen. We hebben gehuild. We hebben zelf heel stil gelegen en zijn opgestaan. De jongste bezoeker van 1 jaar keek verrast rond toen we ‘Klap eens in je handjes’ deden – het meisje was weer beter. En we hebben stukjes fruit gegeten.

Lees meer...

Gelovendag in De Swaan

Op eerste pinksterdag waren we ‘s middags als kerk aanwezig in speelpark De Swaan. We hebben daar twee Peuterkerkvieringen gehouden en Godly Play aangeboden. Dat was best een beetje spannend, want het was in heel andere context dan we gewend zijn. Maar het kan best, ook in deze hele andere omgeving. Niet dat het storm liep met aantal bezoekers, maar er was een enkeling die nieuwsgierig erop afkwam en geboeid bleef.

Lees meer...

Een jaar kindernevendienst

Afgelopen schooljaar is er weer veel gebeurd bij de kindernevendienst. We kijken met plezier terug op een mooi jaar met elkaar.
Allereerst hebben we weer een flink aantal zondagen Godly Play mogen doen. We hebben o.a. de verhalen van de ark van Noach en de gelijkenis van de kostbare parel gedaan. De kinderen deden geweldig mee met dit verhaal, ook al kwamen sommigen net terug van het superleuke maar ook intensieve kinderkamp! In de Blije Mare hebben we sinds kort onze eigen Godly Play ruimte. Dat werkt heel fijn, nu alles steeds meer een vaste plaats krijgt.

Lees meer...

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.