hit counter joomla

Komende vieringen

 
 20 okt 2019  10:00 uur:
ds. J.W. van den Berg, Voorhout
 
 27 okt 2019  10:00 uur:
ds. J.W. Stam, Barendrecht
 
 03 nov 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 10 nov 2019  10:00 uur:
ds. C. Baljeu, Dalfsen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


6 oktober viering met persoonlijk verhaal
In de viering van 6 oktober wordt er een persoonlijk verhaal gedeeld. We hebben dit twee keer eerder gedaan, in januari 2018 vertelde Arie over zijn ontwikkeling in geloof en leven en afgelopen januari hoorden van Henny haar ervaring met haar psychische ziekte. In de viering van 6 oktober delen Dyane en Mariella, beiden veertigers, hun ervaring in leven&geloof met lesbisch zijn. Het is goed om elkaars verhalen te horen want het kan ons helpen in het groeien in liefde voor elkaar. Deze viering stond voor 23 juni gepland maar toen was Dyane verhinderd door een longontsteking. We hopen haar en Mariella 6 oktober in goede gezondheid te treffen.

 

13 oktober Kunst van Kink
In de viering 13 oktober laten we ons inspireren door de kunst van Kink die zij gemaakt hebben over het Hooglied. De kunstwerken hangen vanaf begin september in de ontmoetingshal van de Blije Mare. De viering wordt rond deze kunstwerken vormgegeven.

 

Op 3 november is er gedenken overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden.


Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.


facebook

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Pastorale ontmoeting

Pastorale ontmoeting: Ik denk aan
Voorafgaand aan het gedenken van overledenen in de dienst van 3 november, is er een pastorale avond, met als thema ‘Ik denk aan...’. De avond is op maandag 28 oktober om 19:30 uur in de Blije Mare. De bijeenkomst wordt geleid door ondergetekende en een pastoraal ouderling.

Lees meer...

Belevenissen van dominee Sibilla

Je hoeft geen dominee te zijn om het goede nieuws te verkondigen. Ik denk dat iedereen het kan, op zijn of haar eigen manier. En ik vermoed dat we het vaker en creatiever doen dan we zelf beseffen. Want dat zie ik aan onze dochter van negen. Zij verspreidt het evangelie op geheel natuurlijke wijze. Ook in de nauwelijks christelijke omgeving waarin zij opgroeit. Van haar klas op de protestantse basisschool zijn er twee klasgenootjes die ook naar een (andere) kerk gaan.

Lees meer...

Werktijden predikant

Soms bereikt mij wel eens gemopper over het feit dat ik niet aanwezig ben bij een activiteit. Dat vind ik vervelend. Want naar eer en geweten vul ik mij werktijd zorgvuldig in. Mijn werktijden zijn verdeeld over de doordeweekse dagen en de avonden van maandag tot en met donderdag. Op de avonden werken is niet heel fijn, want ik kom dan niet zo goed los van mijn werk.

Lees meer...

Peuterkerk 13 oktober

De eerste Peuterkerk van het seizoen is op 13 oktober om 16:00 in de Blije Mare. We doen het verhaal van Jona. Jona gaat op reis, en hij neemt iets mee…neem deze keer ook zelf iets mee voor in de koffer! De viering duurt een half uurtje, en kinderen kunnen de hele tijd actief meedoen. De volwassenen zingen liedjes op bekende kinderwijsjes. Na de viering is er iets te drinken en kunnen de kinderen spelen. De Peuterkerk is voor de allerkleinsten een hele mooie manier van samen vieren.
Volgende Peuterkerk is op: 8 december (kerstverhaal), 9 februari, 29 maart en onder voorbehoud 21 juni 2020. Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.