hit counter joomla

Komende vieringen

 
 21 okt 2018  10:00 uur:
ds. A. Mulder, Alkmaar
 
 28 okt 2018  10:00 uur:
ds. P. Verhoeff, Alkmaar
 
 04 nov 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 11 nov 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst. 
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Op 4 november is er Gedenken Overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Anno Bos zal met een achttal zangers een mooie muzikale bijdrage leveren aan deze viering. De viering bereid Sibilla voor met ouderling Gerard Kluft.

Op 11 november is er een familieviering. De kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst. Op deze datum gaan we stilstaan bij het leven van de heilige van die dag: Sint Maarten. Wist je dat er ook een lied over hem in het Nieuwe Liedboek staat? Het is lied 744 (naast het lied over Sinterklaas).

facebook

Amaryllissen

Wat een geweldige bollen waren dat vorig jaar en wat een ongelooflijk mooie bloemen kwamen daar uit!! Prachtig hagelwit of diep rood en ze bloeiden soms wel twee keer. Vaak wel vier bloemen uit één bol. Velen lieten de bloemen zien op de facebook van de kerk. Het leek wel een wedstrijd. We werden afgelopen week overstelpt met vragen, ‘waar blijven ze’ en ‘doe mij maar vier bollen’. We zijn gezwicht.

Lees meer...

Pastorale ontmoeting: Ik denk aan

Voorafgaand aan het Gedenken van Overledenen in de dienst van 5 november, is er een pastorale avond ‘Ik denk aan...’ De avond is op dinsdag 30 oktober om 19.30 in de Blije Mare. De bijeenkomst wordt geleid door dominee Sibilla en pastorale ouderling Tinny Olie.
Iedereen die iemand mist in zijn of haar leven door een overlijden, is op deze avond van harte welkom.

Lees meer...

De belevenissen van dominee Sibilla - oktober 2018

Eind september ben ik gestart met een vlogcatechese. Ga naar youtube en tik ‘dominee Sibilla’ in, en je krijgt de eerste filmpjes te zien. link Om te starten doe ik één keer in de twee weken een filmpje. Ik moet er een beetje inkomen om het in het werk in te passen. Wellicht dat ik in 2019 naar elke week ga, want ik heb inmiddels zo’n zestig onderwerpen op mijn lijstje, dus stof te over.

Lees meer...

Messy Church

Op 18 november is er van 16:00-19:00 Messy Church. Het thema is: ik ben… de Goede Herder. Ontdek wat deze uitspraak van Jezus voor jou betekent. Dat kan je doen door iets te maken, door samen te praten, het Goede Herderspel te spelen of stil te worden, er is kortom van alles om te doen. We sluiten af met een korte viering en gezellig eten. En we starten dit keer met een borrelglaasje schapenmelk.

Lees meer...

Op zoek naar...

Wij zoeken mensen die er voor andere mensen willen zijn. Die het belangrijk vinden om iets te doen aan de eenzaamheid. Die houden van een mooi gesprek en een lach. Wij bieden: uitwisseling van kennis en ervaringen binnen verschillende generaties. Een wederzijdse waardering. Verrassende gesprekken. Een grotere betrokkenheid en begrip van verschillende generaties. Begeleiding in de eerste kennismaking en ontmoetingen.

Lees meer...

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.